REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Lionel Messi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram

Lionel Messi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram

Valentina CAMARA 22 decembrie 2022 | 00:00 388

Lionel Messi bifează încă un moment istoric, însă de această dată, în mediul online. Fotbalistul are, în prezent, cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram. Numărul aprecierilor postării fotbalistului în care acesta apare alături de trofeul Cupei Mondiale a depășit-o pe cea cu celebrul ou.

Lionel Messi a „rupt” Instagramul! Fotografia pe care acesta a făcut-o publică după ce a câștigat Campionatul Mondial cu naționala Argentinei, a strâns un număr record de like-uri, într-un timp foarte scurt. Așadar, după ce a scris istorie pe terenul de fotbal, Lionel Messi a bifat încă un moment istoric, însă, de această dată, pe rețelele de socializare.

Lionel Messi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram

Fotografia pe care Lionel Messi a făcut-o publică la scurt timp după victoria naționalei Argentinei la Campionatul Mondial de la Qatar, în care fotbalistul apare ținând în mână trofeul Cupei Mondiale, a devenit cea mai apreciată fotografie din istoria Instagramului. La câteva ore de la postare, fotografia avea câteva milioane de aprecieri. În prezent, postarea lui Messi a strâns 68,514,285 de like-uri. Recordul anterior era deținut de fotografia unui ou, care fusese apreciată de peste 56 de milioane de persoane.

Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult încât nu-mi vine să cred. Mulţumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susţin şi, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi.

Demonstrăm încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună şi sunt uniţi, sunt capabili să realizeze ce şi-au propus.

Meritul aparţine acestui grup, care este deasupra individualităţilor, este forţa tuturor care luptă pentru acelaşi vis care a fost şi visul tuturor argentinienilor… Am făcut-o!!!”, a fost mesajul lui Lionel Messi.

Argentina a obținut al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de 11 metri, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar. Prima reacție a lui Lionel Messi, după ce a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Quatar

După ce a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Quatar, Lionel Messi a transmis un mesaj emoționant:

Vreau să mai joc câteva meciuri şi în calitate de campion mondial. Asta îşi doreşte toată lumea, este cel mai dorit trofeu de toţi. Am avut noroc că am realizat totul în cariera mea şi doar cupa asta îmi lipsea. Vreau să mă bucur cu toată lumea de acest trofeu.(...)Nu puteam cere nimic mai mult. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Trebuia să fim campioni mondiali, nu e timpul de analiză, e timpul să sărbătorim. Cu siguranţă va fi ultimul meci al meu la o Cupă Mondială”, a declarat celebrul fotbalist.

Messi a marcat două goluri în finală și a fost premiat cu Balonul de Aur drept cel mai bun jucător al turneului, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016