REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.3° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Lista candidaţilor AUR la europarlamentare, prezentată în Italia

Lista candidaţilor AUR la europarlamentare, prezentată în Italia

Victor ROTARU 23 ianuarie 2024 | 00:00 407

Lista candidaţilor Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile europarlamentare a fost prezentată la Lodi, în Italia, preşedintele formaţiunii, George Simion, afirmând că diaspora e "principalul inamic" al sistemului care "jefuieşte România".

Lista candidatilor AUR la europarlamentare, prezentata in Italia George Simion

"Sunteţi principalul inamic al acestui sistem bolnav care jefuieşte România. Şi, pentru că acum diaspora nu mai votează Klaus Iohannis, pentru că acum diaspora nu mai votează Rareş Bogdan, ce s-au gândit covrigarii care conduc România? Să nu lăsăm diaspora să voteze", a spus George Simion, potrivit unui comunicat de presă al AUR.

Acesta a subliniat că AUR a trimis solicitări oficiale prin care a prezentat reprezentanţilor Ministerului de Externe procedura pentru vot prin corespondenţă, procedura pentru înfiinţare de secţii noi.

De asemenea, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, candidat din partea AUR la alegerile europarlamentare, a arătat că românilor din diaspora nu trebuie să le fie îngrădit dreptul de a vota.

"Atât doamna ministru, Luminiţa Odobescu, cât şi premierul Marcel Ciolacu şi, de asemenea, preşedintele, încă în funcţie, Klaus Iohannis, trebuie să înţeleagă că nu îşi mai pot bate joc de români, că nu au voie să le interzică românilor din ţară sau de afară să îşi exprime votul, că e momentul, măcar pe final de mandat, să facă o dată ce trebuie pentru români şi România şi să organizeze alegerile libere şi să permită ca românii să îşi impună voinţa", a spus preşedintele CNC al AUR, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai jegule, u tei linistestiye consideri buricul pământului? Stai liniștit, din neant ați apărut, în neant veți ajunge, iar tu ai, alături de sosoaca, multe explicații de dat. Nu mai visa cai verzi pereti. Aveți impresia ca sunteți mai sus de zero barat?
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212