REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.9° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
25.9° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Liverpool, furată de VAR în Anglia. Explicație halucinantă a arbitrilor pentru golul anulat cu Tottenham

Liverpool, furată de VAR în Anglia. Explicație halucinantă a arbitrilor pentru golul anulat cu Tottenham

Virgil STOIAN 2 octombrie 2023 | 00:00 1077

Liverpool a suferit prima înfrângere în Premier League, pe terenul lui Tottenham, 1-2. A fost un meci nebun, cu două cartonașe roșii pentru ”cormorani”, un gol al victoriei marcat în prelungiri, dar și cu o reușită a lui Liverpool anulată aiuritor de arbitri.

Liverpool, furata de VAR in Anglia. Explicatie halucinanta a arbitrilor pentru golul anulat cu TottenhamDiaz în poziție regulamentară

În minutul 34, la 0-0 și cu un om în minus pentru Liverpool, Diaz a scăpat singur cu portarul și a marcat, însă golul a fost anulat. Arbitrul asistent a ridicat fanionul, iar faza a fost apoi analizată în camera VAR. Ce s-a întâmplat acolo denotă un amatorism total: arbitrul din camera VAR, Darren England, a crezut că în teren s-a decis ca golul să fie validat, pentru că nu a văzut că asistentul a ridicat fanionul. A verificat faza rapid pe monitor, a văzut că Diaz e în poziție corectă și i-a transmis lui Simon Hooper, „centralul” partidei, „verificare completă”.

Acesta a fost semnalul pentru Hooper că decizia din teren a fost corectă, deși arbitrul VAR a vrut să spună că golul a fost marcat din poziție corectă, potrivit Daily Mail. Darren England și-a dat seama de greșeală abia când Tottenham a repus mingea în joc prin lovitură liberă, din locul în care Diaz a fost semnalat în ofsaid, însă faza nu a mai putut fi întoarsă.

Liverpool, furata de VAR in Anglia. Explicatie halucinanta a arbitrilor pentru golul anulat cu Tottenham

După meciul în care Liverpool a primit două cartonașe roșii și un gol în prelungiri, PGMOL, forul responsabil de arbitrajele din Premier League, a emis un comunicat prin care admite greșeala. "PGMOL recunoaște că o eroare umană semnificativă s-a produs în prima repriză a meciului Tottenham Hotspur - Liverpool.
Meci nedrept, cu decizii nebune

Golul marcat de Luis Diaz a fost anulat pentru ofsaid de arbitrii din teren. A fost o eroare clară, evidentă, iar golul ar fi trebuit să fie validat la VAR, însă VAR-ul nu a reușit să intervină. PGMOL va realiza o evaluare completă a acestei situații pentru a vedea cum s-a ajuns la această eroare. PGMOL va contacta imediat clubul Liverpool pentru a admite eroarea", a transmis PGMOL.

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a reacționat: ”Cu ce mă ajută?! Nu am fost niciodată mai mândru de echipa mea decât astăzi. Nu am văzut în viața mea un meci mai nedrept decât acesta, cu niște decizii nebune. Am avut un autogol, e greu de digerat, dar chiar sunt mândru de echipa mea”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712