REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
23.2° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Liverpool, înfrângere cu 2-5 în optimile Champions League

Liverpool, înfrângere cu 2-5 în optimile Champions League

Virgil STOIAN 21 februarie 2023 | 23:59 583

Real Madrid a dezmembrat Liverpool în turul optimilor Ligii Campionilor, scor 5-2. Pe Anfield, Istvan Kovacs a făcut o greșeală când a refuzat un penalty valabil pentru cormorani. Returul de la Madrid va avea loc pe 15 martie.

Liverpool, infrangere cu 2-5 in optimile Champions League

Reeditarea finalei Ligii din ediția trecută se joacă pe Anfield Road, unde István Kovács fluieră duelul dintre Liverpool și Real Madrid. E al 22-lea meci din acest sezon pentru arbitrul de 38 de ani, care a mai condus trei partide în actuala ediție a UCL. După semifinala Man. City - Real Madrid din primăvară, acesta este cel mai important joc la care a fost delegat.
Courtois, ce gafă în startul optimii Liverpool - Real Madrid!

Campioana Europei l-a recuperat doar pe Benzema dintre indisponibili, nu și pe Kroos și Tchouameni, neamțul fiind însă rezervă. Dincolo, Klopp poate miza pe Darwin Núñez, care era incert pentru o accidentare la umăr. Și uruguayanul aprinde confruntarea cu o execuție genială.

Mingea servită în marginea careului mic de Salah este reluată cu călcâiul în gol, Courtois fiind prins în contratimp. Minutul 4, o altă deschidere rapidă de scor, precum cea de la City - Real (2). „Cormoranii" confirmă revenirea de formă și Salah e aproape de 2-0, după o cursă încheiată cu un șut alături de poartă. Egipteanul înscrie puțin mai târziu, profitând de gafa antologică a lui Courtois, căruia i-a sărit mingea din genunchi și s-a pierdut!
Coșmarul Vinicius a marcat de 5 ori în 4 meciuri contra lui Liverpool!

Real, condusă cu 2-0, își amintește de thrillerul de-acum zece luni, de pe Etihad, și strânge scorul, la prima mare ocazie. Diagonala lui Viní Júnior dintre trei adversari nu-i lasă nicio speranță lui Alisson. Portarul gazdelor intervine apoi excelent la o fază trasă la indigo și evită egalarea.

Puțin mai devreme, Núñez nu a putut împinge mingea în plasă din doi metri. Dincolo, vine rândul lui Alisson s-o "comită", concurându-l pe Courtois. Trimite direct în Vinícius, care se ferește, și mingea pasată în spate de Gomez ricoșează în poartă. Incredibil, 2-2! Real pare mai periculoasă pe contre și Rodrygo este la un pas de 2-3, dar Robertson îi suflă mingea extraordinar. Egal la pauză, după o repriză spectaculoasă și imprevizibilă.
Benzema a pornit și el morișca pentru Real Madrid

Se face totuși 2-3, chiar la reluare. Din fază fixă. Assist Modrici și „cap" (nemarcat) Militão. Chiar 2-4, după șutul lui Benzema, deviat de Joe Gomez. Apar primele faze de judecat pentru Kovács. Mai întâi, la 2-3, împingerea în careu a lui Núñez de către Carvajal, la care românul lasă jocul să meargă, confirmat fiind de VAR-ul Irrati.

 Italianul a apreciat tot fără penalty (henț) și mingea ce îl lovește în braț pe Carvajal. Showul e în celălalt careu, unde Benzema se distrează și fructifică pasa lui Vini, după ce îl driblează pe Alisson. Calificarea este jucată din tur, potrivit gsp.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699