REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
12.8° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Liverpool învinge Bologna cu 2-0 și are două victorii în Champions League

Liverpool învinge Bologna cu 2-0 și are două victorii în Champions League

Virgil STOIAN 3 octombrie 2024 | 00:00 398

Liverpool și Bologna, formațiile pregătite de Arne Slot și Vincenzo Italiano, s-au întâlnit în această seară, de la ora 22:00, pe Anfield, într-un meci din etapa cu numărul 2 a noului sezon de Liga Campionilor.

Liverpool invinge Bologna cu 2-0 si are doua victorii in Champions League

Min. 75 - GOL Liverpool! Salah a dublat avantajul ”Cormoranilor”.

Min. 63 - Ocazie Liverpool! Mohamed Salah a trimis puțin peste poartă.

Min. 46 - A început repriza secundă!

Min. 45 - Final de primă repriză!

Min. 11 - GOL Liverpool! Mac Allisster a deschis scorul din pasa lui Mohamed Salah.

Min. 1 - A început meciul!

Liverpool - Bologna - Echipele de start:

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Szoboszlai, Gravenberch, Mac Allister - Salah, Nunez, L. Diaz
Rezerve: Bradkey, Jota, Endo, Gakpo, J. Gomez, Jaros, C. Jonez, Kelleher, Morton, Nyoni, Quansah, Tsimikas
Antrenor: Arne Slot

Bologna: Skorupski - Posch, Beukema, Lucumi, Moranda - Freuler - Orsolini, Moro, Urbanski, Ndoye - Dallinga
Rezerve: Aebischer, Bagnolini, Casale, Castro, Corazza, Erlic, Eabbian, Holm, Iling Junior, Lykogiannis, Odgaard, Ravaglia
Antrenor: Vincenzo Italiano

Stadion: Anfield Road (Liverpool)
Arbitru: Nikola Dabanovic (Muntenegru)

„Cormoranii”, noii lideri din Premier League

Formația pregătită de olandezul Arne Slot a câștigat în ultima etapă de campionat, 2-1 pe terenul celor de la Wolverhampton, profitând astfel de pasul greșit făcut de rivala Manchester City, doar 1-1 pe St. James's Park cu Newcastle.

Așadar, Liverpool este noul lider din Premier League, având 15 puncte după primele 6 etape, cu unul în plus față de „cetățenii” lui Pep Guardiola.

Federico Chiesa, indisponibil pentru meciul cu Bologna

La conferința de presă premergătoare partidei din această seară, care a avut loc ieri, Arne Slot a confirmat faptul că noul jucător al lui Liverpool s-a accidentat la unul dintre antrenamentele echipei și va rata partida cu Bologna.

„S-a întâmplat ieri (n.r. 30 septembrie). Nu mă aștept să fie disponibil pentru meciul de mâine, vom vedea dacă va fi pentru duminică”, a precizat tehnicianul olandez.
Bologna, revelația sezonului trecut în Serie A

Stagiunea 2023-2024 a fost una de vis pentru Bologna. Formația „rossoblu” a încheiat pe locul 5 în campionatul Italiei, reușind astfel prima participare în Liga Campionilor din istoria clubului.

Bologna nu a mai avut șansa de a ajunge pe tabloul principal al competiției din sezonul 1964-1965, atunci când a fost eliminată în rundele preliminare de către Anderlecht (2-2 la general, dar belgienii s-au calificat datorită regulii golului din deplasare).

După sezonul excelent pe care l-a avut, Bologna a rămas fără câteva piese importante care au pus osul la performanța clubului „rossoblu”.

Cele mai bune exemple ar fi antrenorul Thiago Motta, care a semnat cu Juventus, dar și fundașul Riccardo Calafiori, transferat de Arsenal în vară, în schimbul a 45 de milioane de euro.

În stagiunea curentă de Serie A, sub comanda antrenorului Vincenzo Italiano, Bologna ocupă doar locul al 13-lea, cu 7 puncte după primele 6 runde.

În etapa de debut a noului sezon din Liga Campionilor, Liverpool s-a impus cu 3-1 pe San Siro, împotriva celor de la AC Milan, în timp ce Bologna a remizat pe teren propriu, 0-0 cu Shakhtar Donetsk.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515