REPLICA ONLINE CONSTANTA

34° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
34° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Liverpool - Manchester City, remiză spectaculoasă pe Anfield

Liverpool - Manchester City, remiză spectaculoasă pe Anfield

A.F. 12 martie 2024 | 00:00 715

Liverpool - Manchester City, derby-ul etapei 28 din Premier League, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Golurile partidei au fost marcate de către John Stones (23) pentru oaspeți și de către Mac Allister (50) pentru gazde.

 Liverpool - Manchester City, remiza spectaculoasa pe Anfieldfoto: Getty Images

Manchester City a dominat în prima repriză, mai ales în primele 25 de minute. „Cetățenii” au deschis scorul în minutul 23, după o lovitură de colț. Schema a fost una genială și a dat peste cap defensiva „cormoranilor”. Ake i-a făcut culoar lui Stones la colțul scurt, Kevin De Bruyne a executat cornerul și i-a oferit mingea pe tavă lui John Stones, care, rămas singur în colțul careului mic, a reluat în plasă.

După deschiderea scorului, elevii lui Jurgen Klopp s-au trezit și au schimbat cursul jocului. Szoboszlai (31) și Luis Diaz (42) au fost aproape de gol, însă momentul decisiv s-a produs în startul reprizei secunde.

În minutul 47, Ake a trimis o pasă slabă către Ederson. Portarul brazilian a încercat să intervină, însă l-a faultat în careu pe Nunez, care a ajuns la minge primul.

Ederson a încercat să se revanșeze la execuția de la punctul cu var a lui Mac Allister (50), însă nu a putut face nimic chiar dacă a ghicit colțul. Șutul decarului „cormoranilor” a fost trimis puternic și plasat, iar Liverpool a reușit astfel să egaleze.

Mai mult decât atât, Ederson s-a și accidentat la duelul cu Nunez, motiv pentru care Guardiola a fost nevoit să îl înlocuiască, în minutul 56, cu Ortega.

 Liverpool - Manchester City, remiza spectaculoasa pe Anfieldclasament Premier League

A urmat un val de ocazii din partea lui Liverpool, însă trupa lui Pep Guardiola a fost mai aproape să dea lovitura și să plece cu toate cele 3 puncte. În minutul 89, Doku a scăpat singur cu Ortega, însă a trimis în bară.

La ultima fază a avut loc și cea mai controversată fază a meciului. În momentul în care încerca să degajeze, Doku l-a lovit în careu cu talpa în piept pe Mac Allister. Arbitrul a lăsat însă jocul să continue. VAR a analizat faza, însă, în mod surprinzător, nu a dictat penalty!

În urma acestui rezultat, după 28 de etape, Arsenal rămâne lider în Premier League cu 64 de puncte, urmată de Machester City (locul 2, 64 de puncte) și de Liverpool (locul 3, 63 de puncte), scrie gsp.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510