REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
23.8° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Liverpool remizează cu Crystal Palace, în deplasare

Liverpool remizează cu Crystal Palace, în deplasare

Virgil STOIAN 26 februarie 2023 | 00:00 234

Liverpool și Crystal Palace au remizat, scor 0-0, în etapa a 25-a din Premier League, la capătul unei partide în care au fost trei bare, dar nicio reușită.

Liverpool remizeaza cu Crystal Palace, in deplasareLiverpool, după înfrângerea din Liga Campionilor, cu Real Madrid, scor 2-5, deși a condus cu 2-0, s-a deplasat la Londra, pentru întâlnirea cu Crystal Palace, din etapa a 25-a din Premier League.

Jean-Philippe Mateta a încercat să deschidă scorul pentru echipa gazdă, dar defensiva oaspeților s-a opus și a oprit atacul jucătorului de la Crystal Palace, în minutul 4.
Același Jean-Philippe Mateta a reușit să depășească un adversar în careu și să trimită un șut spre partea stângă a porții, dar Alisson a avut un reflex formidabil și a salvat în utlimul moment, la capătul primului sfert de oră.
Liverpool a semnat și ea prima mare ocazie din meci în minutul 19, atunci când Diogo Jota a trimis o minge spre poartă, dar Guaita s-a întins și a blocat șutul acestuia.Tot Diogo Jota a ratat o nouă oportunitate de a-și duce echipa în avantaj, în minutul 23, însă lovitura cu capul, din careul de șase metri, nu a avut precizie și a lovit bara.
Ultima mare ocazie a primei părți i-a aparținut lui Crystal Palace, tot prin Jean-Philippe Mateta. O pasă bună l-a găsit pe acesta liber în careu, l-a driblat pe portar, dar dintr-o poziție ideală a nimerit doar transversala.

Nu s-a mai întâmplat nimic până la pauză, atunci când cele două echipe au intrat la cabine la egalitate, scor 0-0.

Bară după bară în Crystal Palace - Liverpool
Dacă prima repriză s-a terminat cu bara celor de la Crystal Palace, actul secund a început cu bara celor de la Liverpool. Mo Salah a preluat o pasă în interiorul careului, dar șutul trimis spre poartă s-a oprit în transversală.
Până la final niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să marcheze, iar confruntarea dintre Crystal Palace și Liverpool s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

În urma acestui rezultat, Liverpool e pe locul 7 în Premier League, cu 36 de puncte, în timp ce Crystal Palace e pe 12, la borna 27.
Runda viitoare, Liverpool va primi pe teren propriu vizita celor de la Wolverhampton, miercuri, 1 martie, de la ora 22:00, în timp ce Crystal Palace se va deplasa la Aston Villa, sâmbătă, 4 martie, de la ora 17:00.
Crystal Palace - Liverpool | Echipele de start

    Crystal Palace: Guaita – Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell – Doucoure, Lokonga – Olise, Ayew, Schlupp – Mateta. Rezerve: Whitworth – Ahamada, Edouard, Eze, Hughes, McArthur, Milivojevic, Richards, Ward.
    Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Keita, Henderson, Milner – Salah, Gakpo, Diogo Jota. Rezerve: Kelleher – Bajcetic, Carvalho, Elliott, Fabinho, Firmino, Jones, Tsimikas, Williams.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699