REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Liviu Alexa și-a dat demisia din PSD și acuză 4 „securici“ și „trădători“ din conducerea partidului

Liviu Alexa și-a dat demisia din PSD și acuză 4 „securici“ și „trădători“ din conducerea partidului

A.F. 8 martie 2024 | 11:20 3301

Fostul preşedinte interimar PSD Cluj, Liviu Alexa, ziarist la origine, a renunțat la calitatea de membru de partid, el spunând că nu poate vota o listă comună PSD-PNL la europarlamentare pe care se regăsesc „trădători” din PSD, „farisei” ca Rareș Bogdan și un „comunist” precum Emil Boc.

Liviu Alexa si-a dat demisia din PSD si acuza 4 „securici“ si „tradatori“ din conducerea partiduluiLiviu Alexa, foto ziar de cluj.ro

„Am decis azi să demisionez din «funcția» de membru simplu al Partidul Social Democrat, partid pe care mi l-am asumat cu curaj și ca jurnalist, sfidând în ultimii 15 ani ipocrizia ziariștilor de dreapta care susțineau PNL sau USR indirect, refuzând să își asume deschis opțiunea politică. Nu am nimic cu Ion Marcel Ciolacu, în ciuda divergențelor din trecut, înțeleg la nivel macro jocul politic al comasării, dar nu înțeleg să îl accept ca votant. Nu pot vota nicio listă de europarlamentare pe care rămân analfabeți notorii sau trădători ai PSD, nu pot vota nicio listă pe care se află farisei politici precum Rareș Bogdan, nu pot vota la primăria Cluj-Napoca un comunist precum Emil Boc, numai pentru că PSD a decis această rușinoasă comasare“, a scris pe Facebook, vineri, Liviu Alexa.

„Ar fi trebuit să părăsesc acest partid în 2019, dar i-am mai dat o șansă. PSD nu a încetat să mă dezamăgească, promovând la nivel central securici ca Dancu, reprimind în partid trădători precum Tudose sau Grindeanu sau Neacșu, evitând orice reforme reale. Îmi pare rău că trebuie să părăsesc acest partid, dar nu am de ales: compromisul jegos nu a fost niciodată o opțiune pentru mine”, și-a încheiat Liviu Alexa mesajul, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te așteptăm în partidul nostru. Primim toți escrocii. Cu cât ești mai bandit, cu atât e mai bine.
7
0
Cine plm e lache asta
2
3
Nenea asta o fi fost ultimul care a aflat despre "calitatea" colegilor lui, ori i se promisese ceva functie si l-au sarit din schema. Politica - o mizerie in care multi adora sa se scalde din fatarnicie, mandrie, cu ganduri de inaltare, preamarire. Inotat placut in rahat pt politicieni!
5
0
i a placut in politica nu sa si puna mintea la contributie, jurnalismul inseamna vocatie ,talent, munca, alergatura , inteligenta, pe cand politica e ...galgara si bani multi si nemunciti!
5
1
Pai el cand a intrat si a stat in PSD , atatia ani, nu stia deloc , nimic in ce se baga!!? ia placut la inceput , dar cu timpul anumite lucruri trebuie platite! Nimic nu este gratis!
9
0
ZIS MANIVELA,SOFERACHE,SIFON SEF,HOTUL ORASULUI,OMUL PROXENETILOR VA DECLAR CA AM PROSTII MEI CARE MA VOTEAZA SI EU LA SFARSIT LE ARAT REVERSUL ....M U I E
7
0
A inceput canibalizarea?
6
0
adevarul baiatul asta
8
1
SEKURYCY si MUYEFRYCY
7
2
Ai perfecta dreptate dar cine te aude Alexa.
19
2

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620