REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Liviu Dragnea, ATAC la semnatarii scrisorii

Liviu Dragnea, ATAC la semnatarii scrisorii

Replica API 20 septembrie 2018 | 01:00 455

Liviu Dragnea susține, referitor la scrisoarea semnată de mai mulți lideri ai PSD prin care i se cere demisia, că se dorește alinierea cu opoziția și instituțiile de securitate, menționând că nu va face ca PSD să devină unealta acestora.

"Voi da curs solicitării să citesc acea epistolă, nu am citit-o pe toată. Am înțeles care e cea mai mare supărare: să nu ne mai certăm cu Iohannis, să ne aliniem cu Iohannis, SRI, SPP, DNA și cu opoziția. Eu nu pot să duc și nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituții care nu trebuie să se implice în politic. Voi vorbi la CEx tare și apăsat. Chiar vreau să vorbesc în interiorul partidului", a declarat Liviu Dragnea, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jigodie ordinara , sper sa dai interviuri in puscarie, in calitate de detinut
1
0
Bai pesedeule jegos ti-am mai zis sa iei muie cu cacatul ma-tii. N-ai gura plina ? Mai ia si de la mine niste cacat. V-am dat intalnire futu-va-n gatlej de papagali si n-a venit nimeni ! Numai la tastare sunteti tari ! Muie cu cacat la toti ! Muie dragnea, muie pesede !!!
3
0
l-ati impuscat pe ceausescu , care nu a lasat datorii si nu a lasat dusmanii sa se apropie , acum vreti sa dati tara pe mana usr-ului , care sa o dea babei merkel si altor curve din uniunea europeana . Mars uniune jegoasa !
0
3
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal ca dracnea inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
4
1
Mure PSD!!
4
2
Nu se doreste alinierea cu Iohannis,SRI,SPP ori DNA.Dar nu tu,Liviu Dragnea participai la chermeze si te fotografiai cu reprezentantii institutiilor mai-sus mentionate?Nu PSD,din a carui conducere faceai parte,era unul dintre partidele care sustineau numirea lui Iohannis ca prim-ministru acum cativa ani?Ipocrizie,nea Dragnea!
6
0
niciodata nu a fost atat de pe fatza.ce deranjeaza la rahatul asta cu dinti de grebla e ca se considera jupan absolut peste Romania.Niciodata nu s-a furat in halul asta.
5
2
Dl , Dragnea in Epoca ta ,a inflorit iar Coruptia ...toti lachei zonali ati urmeaza obiceiurile ... aroganta , infatuare ...sa castigati voi din orice pozitie ... sa falimentati tara prin Credite , sa faceti tot ce este posibil sa treaca timpul ptr ca faptele penale poate se prescriu sau se amnistiaza ! Fiti linistiti , asa zisi sustinatori ; maine poimaine or sa zica ca nu aveau contra datorita alocarilor de Bugete ... cunoastem reteta ...! Hai Romania !
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510