REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Liviu Dragnea, ironic „Sunt mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie“

Liviu Dragnea, ironic „Sunt mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie“

Replica API 20 aprilie 2019 | 01:54 525

Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, ironic, că este mâhnit că Augustin Lazăr a ieșit la pensie. Declarația a fost făcută la Botoșani și vine după ce Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare a procurorului general Augustin Lazăr, începând cu data de 27 aprilie, atunci când acestuia îi și expiră mandatul la conducerea Parchetului.

„Sunt puțin mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie și trebuie să mă înțelegeți. Are o pensie uriașă, o și merită”, a spus ironic Liviu Dragnea, stârnind hohote de râs și aplauze în sală.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am facut armata in Alexandria la grupul de pompieri al judetului Teleorman.Vis a vis de unitate se afla un restauranr Burnas, unde cine credeti ca turna bere in pahar LIVIU NICOLAE DRAGNEA, am un fost colweg de promotie actualmente senator de PASDD caruia stiti nu deja i s0a prescris dosarul de urmarire penala, si un altul care a fost finul lui Ponta, acum dat afara din guvern.Ce cuvintae inteligente putea spune Dragena despre Augustin lazar.Bai fratilor daca Lazar dadea dosarul teldrum lui Adina Florea nu se mai intimpla nimic.
2
0
Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea care s-a urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTIEI si HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia, sa traim toti romanii mai bine nu doar o gasca de HOTI care-au distrus tara si pe noi toti! HOTII la puscarie unul cate unul...
3
1
in curand o sa te mahneasca puscaria pe care o s-o infunzi la greu!
2
1
pai e norocul lui dragnea ca a iesit Lazar la pensie ... vin vremuri grele pentru unii.
2
1
Rideti ca fraierii, ala a plecat cu 300 de milioane pe luna si o sa-l intilniti si la Curtea Constitutionala. Niste neputinciosi. Daca va plingeti acum , ce o sa faceti cind nu o sa mai fiti la putere?Sa nu poti sa dai afara un subaltern. De risul curcilor.
1
3
mincinos ordina, chiar nu iti este rusine sa minti continuu- cati au intrat in puscarie din cauza ta nenorocitule, te folosesti de om si apoi te stergi cu el undeva- nemernic ordinar
7
1
hot la hot nu-si scoate ochii,la prins pensionarea in timp util,pensie speciala pe langa cea normala,muiepesde
5
0
muista profesionista din costinesti , daca ma-ta te-a fatat proasta , nu inseamna ca toti sunt cretini
4
12
Mai Hoziilor nu mai faceti spectcol pentru Prosti.Locul vostru e la Puscarie la cea mai mare Urgenta sa lumineze si tara noastra odata.Ca a-ti caspito timp de 30 de ani si sarcit o natiune intrega din ori ce punct de vedere.
15
5
Pai ironici am pute fi noi,ca si asa nu avem alte parghii impotriva ticalosilor decat umorul,ca in vremea lui Ceausescu. Mai Dragnea,Tudorel macar a facut ceva cu toata lentoarea lui,dar restul ce mama naibii nu dati pe fata adevarul despre toti ticalosii? Deja psihopati hestagisti au curajul sa se pise poate maine pe ochii vostri la propriu,stiind ca nu patesc nimic,ca va e frica sa dati de pamant cu mizerabilii si infractorii de toate soiurile. La ce bun sa mai votam ceva?
5
9
Bucuros cand o sa stai la umbra gratiei! Si-asa te ai nascut la Gratia,predestinat,nu?
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510