REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
19.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Liviu Puștiu și Vali Vijelie, la un pas să fie prinși în incendiul devastator din București! Video

Liviu Puștiu și Vali Vijelie, la un pas să fie prinși în incendiul devastator din București! Video

Replica API 23 martie 2022 | 00:23 3567

Un incendiu de proporții a izbucnit marți, 22 martie a.c., la un centru comercial aflat pe Calea 13 Septembrie din București. Este vorba despre Prosper Plaza, acolo unde mai mulți artiști aveau studiourile de înregistrări. Printre aceștia se numără familia lui Petru Cercel, Vali Vijelie sau Liviu Puștiu. Acesta spune că trebuia să fie, la momentul incendiului, la studio, alături de Vali Vijelie, însă a pierdut avionul de la Londra și nu a mai ajuns în țară.

Incendiul nu a înregistrat nicio victimă, însă pagubele materiale sunt substanțiale, iar printre cei afectați financiar sunt mai mulți maneliști care aveau studiourile în clădire.

Da, nevestica mea. Mergem cu Dumnezeu înainte împreună că o familie unită alături de fetele noastre. Am pierdut doar niște lucruri, dar vă am pe voi și Dumnezeu cu noi (astăzi 22 martie a ars studioul meu de înregistrări de la Prosper, la etajul 4 și au ars instrumente muzicale și aparatură în valoare de aprox 100mii euro din care și un acordeon unic îl lume care este instrumentul sufletului meu, restul nu mă interesează) Astăzi trebuia să fiu acolo să înregistrez cu Vali Vijelie, dar Dumnezeu a făcut să pierd avionul de la Londra. Mulțumesc Doamne slăvit să fie numele tău", a spus Liviu Puștiu.

Liviu Puștiu

La locul incendiului, care s-a manifestat cu o mare degajare de fum, au acționat opt autospeciale de stingere și două autoscări, însă intervenția pompierilor a fost îngreunată de vântul puternic.

foto: digi24.ro.

Incendiul ar fi pornit chiar de la etajul 4, de la unul din studiouri, în urma unui scurtcircuit.

Raed Arafat, șeful DSU, a vertizat că există riscul ca mall-ul Prosper să se prăbușească din cauza incendiului puternic.

Au fost 27 autospeciale de stingere, 6 autoscări, 2 echipaje de descarcerare și 8 ambulanțe la fața locului, în total 43 de autospeciale acționează pentru stingerea incendiului. Într-un final, incendiul a fost localizat. Pompierii au anunțat că suprafața totală afectată este de aproximativ 1.200 metri pătrați.

ISUBIF a venit cu noi detalii după incendiul devastator de la centrul comercial Prosper din Sectorul 5 al Capitalei, precizând că a dat amendă pentru pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era sa ne moara valorile.
0
0
nu era rau daca se perpeleau blonzii!
0
0
Pacat. Mare nesansa si mare ghinion. Cand te gandesti ca puteau sa fie acolo si in felul asta scapam de niste zburatoare grobiene. Apopo, de unde atatia bani fraticule, ca pe mine ma verifica anafu pana in adn.
1
0
si asa inregistrau acolo numai manele .nici o paguba.
1
0
scirtiietoare inflamabila in loc de vata sticla ptr izolatii.cine a furat,unde.s banii?cine a aprobat proiectul?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768