REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.3° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
32.3° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Liviu Vârciu, ajuns din greșeală în casa rudelor Adelinei Pestrițu: „Mamă, nu mai scap toată viața mea!”

Liviu Vârciu, ajuns din greșeală în casa rudelor Adelinei Pestrițu: „Mamă, nu mai scap toată viața mea!”

A.F. 8 septembrie 2023 | 00:00 535

Liviu Vârciu a avut parte de o pățanie de zile mari, în timp ce se afla în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi”. Însoțit de Jean de la Craiova și Iuliana Luciu, cei trei au plecat în satul în care filmau, pentru a face rost de alimentele de care aveau nevoie. Întâmplare sau nu, cert este că actorul a nimerit în curtea unchilor fostei sale soții, Adelina Pestrițu. 

Liviu Varciu, ajuns din greseala in casa rudelor Adelinei Pestritu: „Mama, nu mai scap toata viata mea!”

Pe TikTok a devenit virală o secvență mai veche din cadrul emisiunii lui Nea Marin, care îl ilustrează pe Liviu Vârciu în curtea rudelor Adelinei Pestrițu. Pe cât de incomodă a părut a fi situația pentru el, pe atât de amuzantă a fost pentru cei care-l însoțeau, scrie click.ro.

Liviu Vârciu: „Pestriți, dar neamuri cu mine” 

Mai în glumă, mai în serios, vedeta a fost nevoită să țină piept situației stânjenitoare și să reușească să poarte un dialog cu fostele sale rude. În ciuda faptului că niciodată nu și-ar fi imaginat că o astfel de situație i se poate întâmpla, Liviu Vârciu a avut mai multe reacții de-a dreptul savuroase: 

„Am nimerit la mătușă-mea și la unchi-miu, pe care nu i-am văzut niciodată în viața mea. Dar care, ce crezi? Sunt neamuri cu mine. „Pestriți”, dar neamuri cu mine (...). Mamă, mamă, nu mai scap toată viața mea!”, a mărturisit Liviu Vârciu, mirat de ipostaza în care se afla. 

La testimoniale, Iuliana Luciu făcea haz de necaz și punea paie pe foc: 

„Nu pot să-mi dau seama, din toate casele și locurile în care puteam să mergem, am nimenit fix unde-și dorea Liviu. Atât de entuziasmat era, că a ajuns în sânul fostei lui familii.”

Liviu Varciu, ajuns din greseala in casa rudelor Adelinei Pestritu: „Mama, nu mai scap toata viata mea!”

S-au iubit pătimaș, dar s-au despărțit scandalos!

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu s-au cunoscut în vara anului 2008, la nunta artistei Andreea Bănică. Dragoste la prima vedere, totul bine și frumos, mutându-se împreună chiar la o săptămână după ce s-au îndrăgostit fulgerător. 

În anul 2009, chiar de Ziua Îndrăgostiților, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. În primăvara anului 2010, cei doi semnau actele de divorț. 

De acolo până la un scandal mediatic, presărat cu împăcări și despărțiri, nu a mai fost decât un pas. În acea perioadă, Adelina ne declara că motivul separării lor a fost lipsa maturității, de care ambii dădeau dovadă. 

„Motivul e unul cât se poate de simplu: ne-am dat seama că nu ne-am maturizat îndeajuns încât să putem avea o relaţie. E vorba despre lipsa de maturitate.”, ne mărturisea, în exclusivitate, Adelina Pestrițu. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768