REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.7° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
27.7° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Liviu Vârciu îi cumpără apartament Carminei, prima sa fiică, în București!

Liviu Vârciu îi cumpără apartament Carminei, prima sa fiică, în București!

Replica API 2 octombrie 2021 | 16:18 1043

Liviu Vârciu se mândrește fără doar și poate cu fiica sa cea mare, Carmina, asta pentru că fata se va muta curând în Capitală pentru că a fost admisă la facultate. Așadar, drept răsplată pentru munca primei sale fiice, prezentatorul TV îi cumpără tinerei un apartament în București. Așadar, Ami Teiceanu, femeia care i-a dăruit vedetei primul copil, a dat din casă și a povestit despre cadoul măreț pe care prezentatorul il face Carminei, scrie spynews.ro

Liviu Vârciu abia așteaptă să o aibă pe Carmina cât mai aproape de el, asta pentru că tânără în vârstă de 20 de ani se mută curând la București, fiind admisă la facultate în Capitală. Așadar, Ami Teiceanu, femeia care i-a oferit primul copil prezentatorului TV, a făcut declarații inedite despre cadoul pe care bărbatul i l-a făcut fetei sale.

Liviu Vârciu îi cumpără apartament Carminei, prima sa fiică, în București

Cu siguranță toți fanii lui Liviu Vârciu o cunosc pe prima sa fiică, Carmina, mai ales că vedeta se mândrește de fiecare dată când are ocazia cu tânără care se apropie de vârsta de 20 de ani. Ei bine, admisă la facultate în București, Carmina se va stabili în Capitală, într-un apartament pe care tatăl său i l-a cumpărat.

Așadar, Ami Teiceanu a povestit pe îndelete despre cadoul pe care vedeta de la Antena 1 îl face fiicei sale, mărturisind că locuința mai are puțin și va fi gata să o primească pe Carmina, asta pentru că mai trebuie doar să fie mobilată.

„Ea se mută la București. Ei vorbesc, cu siguranță o să o ajute, îi va cumpăra un apartament în rate, ceea ce este și normal. Cu siguranță o să fie lângă ea și o să o protejeze cât va putea pentru este în București, nu mai e în Arad. (...) Are 20 de ani, are nevoie de intimitatea ei, îi va lua un apartament, nu se pune problema. Apartamentul este 50% luat. Am înțeles că trebuie să fie mobilat.”, a declarat Ami Teiceanu pentru Playtech.ro.

Cum se înțelege Carmina cu ceilalți doi copii ai lui Liviu Vârciu

Ami Teiceanu a dat totul din casă și a povestit care este, de fapt, relația dintre Carmina și ceilalți doi frățiori ai săi. Ei bine, femeia care i-a oferit primul copil lui Liviu Vârciu, sinceră în declarații fiind, a recunoscut că la început fata cea mare a prezentatorului TV nu a fost atât de încântată de idee, însă acum relația dintre ea și frații ei este una foarte bună.

„Are o relație bună. I-am spus întotdeauna că sunt frățiorii ei, nu au nicio vină și trebuie să îi iubească și să se comporte frumos cu ei. Ea la început nu a fost foarte încântată dar acum este OK.”, a declarat Ami Teiceanu pentru aceeași sursă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minti date dreaq
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620