REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
25.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Lizeta Haralambie: Mamaia renăscuse din cenușă, a fost ridicată la un nivel de Saint Tropez, Cannes sau Monaco... Video

Lizeta Haralambie: Mamaia renăscuse din cenușă, a fost ridicată la un nivel de Saint Tropez, Cannes sau Monaco... Video

Emilia BABU, Deria ISLEAM 15 iulie 2024 | 00:00 10289

La aniversarea a 27 de ani de Fashion Tv, Michel Adam, președintele și fondatorul postului tv, a susținut evenimentul Fashion Tv Black Sea Excellence Awards Gala în Mamaia, care se desfășoară în Clubul Loft din Mamaia, unde au făcut act de prezență personalități importante din lumea modei, de pe plan local și național, dar și celebrități din turism și antreprenori de seamă. A fost prezentă la eveniment și Lizeta Haralambie, avocata și buna prietenă a lui Radu Mazăre, fostul edil al Constanței. Aceasta s-a remarcat încă de la primele sale apariții prin stilul extravagant și personalitatea exuberantă, dar și pentru profesionalismul de care dă dovadă. Lizeta Haralambie a împărtășit cu noi, în exclusivitate, câteva impresii despre stațiunea Mamaia, cum a fost și cum a ajuns, și despre care spune că „renăscuse din cenușă, la momentul acesta, lipsesc multe.”

Lizeta Haralambie: Mamaia renascuse din cenusa, a fost ridicata la un nivel de Saint Tropez, Cannes sau Monaco... VideoLizeta Haralambie, Emilia Babu

Lizeta Haralambie: „A avut tot timpul succes și are, după cum ați văzut.”

În debutul interviului, Lizeta Haralambie a vorbit despre Black Sea Excellence Awards Gala, unul dintre cele mai vechi și populare evenimente găzduite în Mamaia:  „Evenimentul este de foarte mult timp în Mamaia, după cum știți, cred că sunt peste 20 de ani. A fost vară de vară, la piațetă, tot a avut o continuitate, prezentări de modă, premii, muzică, Miss și toate cele. Este un eveniment destul de important pentru Mamaia. A avut tot timpul succes și are, după cum ați văzut.”

Lizeta Haralambie: Mamaia renascuse din cenusa, a fost ridicata la un nivel de Saint Tropez, Cannes sau Monaco... VideoLizeta Haralambie și Emilia Babu

Michelle Adam, fondatorul Fashion TV, a fost prezent la evenimentul din Mamaia

Constanța găzduiește, an de an, acest eveniment de seamă la care participă nume importante: „În primul rând, este prezent Michelle Adam, fondatorul Fashion-ului, a venit special pentru eveniment. Mai sunt și personalități, ca de fiecare dată, în fiecare an. Este primarul Robert Negoiță, sunt mai mulți, Radu Mazăre Jr., sunt reprezentanți din turism, de la Ambasada Turciei, din Registru, un reprezentant al Primăriei... este un eveniment special pentru Mamaia.”

Lizeta Haralambie: Mamaia renascuse din cenusa, a fost ridicata la un nivel de Saint Tropez, Cannes sau Monaco... VideoLizeta Haralambie, Emilia Babu

Schimând registrul, am vorbit cu Lizeta Haralambie și despre Mamaia,. Dezamăgită de starea actuală a stațiunii, Haralambie speră că aceasta va „reînvia”: „Mamaia are nevoie de evenimente pentru că este o stațiune destul de specială, veche, importantă și ar trebui să reînvie, din nou, sper.”

„Îmi place tot ce înseamnă nou, tot ce înseamnă tânăr, tot ce înseamnă frumos...”

Lizetei Haralambie îi face plăcere să participe la astfel de evenimente, bucurând-o tot ce este nou, frumos și tânăr:  „Când îmi face plăcere și am și timp îmi place să merg, să particip și să văd despre ce este vorba. Îmi place tot ce înseamnă nou, tot ce înseamnă tânăr, tot ce înseamnă frumos, deștept, special. Îmi plac evenimentele de genul ăsta și, când am timp, de ce nu?”

Lizeta Haralambie: Mamaia renascuse din cenusa, a fost ridicata la un nivel de Saint Tropez, Cannes sau Monaco... VideoBlack Sea Excellence Awards Gala

„Ce avem noi aici găsim foarte, foarte greu!”

Avocata lui Radu Mazăre nu părăsește Constanța pe timpul sezonului estival. Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță în Coreea, apreciază mai mult litoralul românesc, văzând că ceea ce avem în Constanța din acest punct de vedere, se regăsește cu greu, chiar și în cele mai puternice și dezvoltate state ale lumii: „Sunt în Constanța, eu nu plec vara. Sunt aici, la Mamaia, pentru că îmi place Mamaia. Vin acum dintr-o vacanță în Coreea, unde am fost, prin Seul și alte locuri pe care le-am vizitat, am fost la Busan, o zonă de mare. Ce să vezi?! Plaja nu este amenajată, toți stau cu prosopul, nu e nimic amenajat. Cât de frumoasă este Coreea! Mi-a plăcut extraordinar de tare, dar plaja nu este amenajată. Ce avem noi aici găsim foarte, foarte greu!”

Lizeta Haralambie: Mamaia renascuse din cenusa, a fost ridicata la un nivel de Saint Tropez, Cannes sau Monaco... VideoRadu Mazăre Jr., Black Sea Excellence Awards Gala

„Mamaia, cândva, la nivel de Saint Tropez”

„Mamaia a fost cândva ridicată la un nivel de Saint Tropez, Cannes, Monaco, Mykonos, Albea, deci a fost ridicată, cândva, la nivelul ăsta. Acum, nu știu, e o vorbă a unui filosof: „Ușor ajungi în vârf, greu este să te menții.” Întrebată dacă am reușit, ca oraș, să ne menținem, Lizeta Haralambie punctează hotărât și cu dezamăgire că nu. 

„Dacă nu are grijă de Mamaia, o ia la vale!”

Lizeta Haralambie încheie printr-o analogie între povestea stațiuniii Mamaia și cea a păsării Pheonix: „Mamaia renăscuse din cenușă. Acum, la momentul ăsta, lipsesc evenimentele, lipsesc multe. Dacă cine trebuie să aibă grijă, nu are grijă de Mamaia, o ia la vale. Noi constănțenii nu ne dorim asta, eu așa zic.”

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510