REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

LOCUITORII blocului lui TUCAN sunt DISPERAȚI din cauza lui STEFAN BUILDING!

LOCUITORII blocului lui TUCAN sunt DISPERAȚI din cauza lui STEFAN BUILDING!

Replica API 14 decembrie 2021 | 00:09 20856

A început calvarul pentru locuitorii blocului JT Tower din Mamaia Sat. La începutul lunii iulie 2021, reporterii Replica de Constanța vă aduceau la cunoștință o situație revoltătoare cu care se confruntau locuitorii unui imobil din Mamaia Sat, după ce s-au trezit dați afară din parcarea din fața blocului, acolo unde se pregătea construirea unui nou imobil. Ei bine, în prezent, societatea Ștefan Building AOP a început deja construcția clădirii.

Un imobil ce urmează a fi edificat în Mamaia Sat nu le mai dă pace locuitorilor din zonă. Scandalul a pornit încă din momentul în care terenul a fost îngrădit, iar oamenii au fost forțați să își mute mașinile din parcarea blocului. Imobilul construit de firma soției lui Jean Paul Tucan creează noi necazuri locuitorilor. Mai nou, este vorba despre parcarea promisă ani la rând cetățenilor. Problema cea mai mare este aceea că oamenii au fost obligați să-și mute mașinile din parcare pentru a face loc noului imobil, aceștia fiind nevoiți să le parcheze pe unde apucă, chiar și la câteva străzi distanță.

La începutul lunii iulie, reporterii Replica de Constanța vă aduceau în atenție situația revoltătoare cu care se confruntau locuitorii imobilului Jt Tower din Mamaia Sat. Conform locuitorilor, noul proprietar al terenului intenționa să ridice un azil de bătrâni, doar că azilul s-a transformat într-un imobil marca Stefan Building. Nemulțumiți de această situație, oamenii au început să facă reclamații, în încercarea de a opri construirea imobilului, doar că, din păcate, nimeni și nimic nu a reușit să stopeze ridicarea clădirii. Astfel, în cursul zilei de luni, 12 decembrie a.c., era forfotă mare în șantier.

,,S-a început o construcție în urmă cu câteva zile, fără să fim înștiințați, nici măcar nu știm ce se construiește pentru că pe panoul de la intrare, conform informațiilor noastre, este complet fals. Este vorba despre o autorizație de construcție pentru un azil de bătrâni, care a fost respinsă, pe numele dezvoltatorului acestui bloc, când, de fapt, totul a fost vândut societății Stefan Building. Ne-am trezit cu o gaură în mijlocul parcării, dați afară din parcare, într-un mod abuziv. Abia în urma multiplelor sesizări a început să se îngrădească acest loc, până acum a fost o gaură de trei metri în fața scării, care implică un risc enorm pentru toți locuitorii.”, afirmau locuitorii imobilului în momentul în care s-au trezit cu o groapă imensă în fața blocului.

Video:

Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi aici:REVOLTĂ în rândul LOCATARILOR din BLOCUL lui TUCAN, din MAMAIA Sat! Video

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bagameas pl in fisu lu Tucan un drogat oparit
2
0
Cand Tucan a cerut 5000 pe locul de parcare voi ce ati facut? I ati dat la muje acum luati voi la muje
3
1
Tucane ai grija ca cainele tau bogdan aldea vrea sa te sara din schema asa ca ardeo tu nevastasa si dale viteza la amandoi ca o sa ramai sarac
5
0
Cand ati cumparat vroiati parcare moca pe un teren privat? Repetand, e teren privat si ala construieste si vinde. Vedeti studiu de insorire, etc, nu ca vreti parcare pe terenul altuia ...
10
2
Rafaello e baiat bun
4
2
Cine a votat cu sluga lui Matei? Acum va iese pe nas. Chelaru va vinde la metru patrat
5
3
ditamai blocul langa doua casute???? foarte normal pt Constanta town
17
5
Tucan este un om rau si lacom.
14
0
Blocul ala ciudat a fost primul aparut printre case in Mamaia Sat.
34
3
cui ii pasa ba?
26
0
nu va mai ajunge... o sa luati cu voi betoanele astea pe lumea cealalta
36
1
Aia de la primarie sunt niste inconstienti manjiti ! Au distrus Sat Mamaia si Mamaia Nord ! Am scapat de un Matei hot ... a venit vicele lui !
46
3
Doamne iar se fac cotetze subrede....
32
0
la ce ne trebuie spatiu verde ,parcare .Sa iasa paratii
36
3
Divina comedie.... ....
31
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303