REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Locuitorii Constanței cer distracțiile din mandatul lui Mazăre!

Locuitorii Constanței cer distracțiile din mandatul lui Mazăre!

Replica API 16 iunie 2022 | 00:00 1143

Locuitorii orașului Constanța duc dorul distracțiilor de pe vremea lui Mazăre, atunci când se organizau fel și fel de evenimente ce bucurau oamenii prezenți. De altfel, concertele, marile distracții de la malul Mării Negre, au rămas în amintirea celor care devin nostalgici odată cu amintirea marilor petreceri.

Radu Mazăre, pe vremea când era primar, organiza petreceri dedicate tinerilor și a participat la diferite prezentări de modă, pe plaja litoralului.

Nici evenimentele de top, respectiv carnavalul, concertele live, cinematograful în aer liber, și evenimentele sportive, nu au fost lipsite pe litoralul românesc, în vremea când acesta era la conducerea orașului.

Unii locuitori ai orașului Constanța regretă lipsa lui Mazăre de la putere, din cauza acestor distracții care nu se mai organizează.

”Ne este dor de atmosfera care exista în timpul mandatului lui Mazăre. Ne distram vara la maximum. Acum însă… nu mai avem parte de ele, din păcate” , a declarat un locuitor al orașului Constanța pentru ziarul Replica.

Totodată, o femeie a spus că are amintiri frumoase din acea perioadă și că este nostalgică atunci când iese la plimbare pe faleza cazino Mamaia, acolo unde, în anii trecuți era aglomerat, dar distracția era în toi, iar oamenii se bucurau de viață.

Am multe amintiri frumoase cu acea perioadă… când ies la plimbare, pentru că de distracție nu poate fi vorba, sunt nostalgică. În perioada lui Radu Mazăre ne distram. Știm că a greșit, dar ne oferea o bucurie, o distracție. Simțeai că locuiești în Constanța, oraș turistic. Acum, însă… dezamăgitor. Nu ni se oferă distracții, evenimente… chiar ne este dor. Avem nevoie de asta din când în cand” , a declarat o femeie pentru Replica Constanța.

Amintim totodată că distracția încă există pe litoralul românesc, doar că în alte locații ale orașului.

Astfel, sezonul estival a venit ”la pachet” cu diferite festivaluri, în cadrul cărora oamenii s-au putut bucura de distracție la nivel înalt. Spre exemplu, ”Beach, Please!” a avut loc în perioada 29 Aprilie - 1 Mai la Costinești. ”Sunwaves” și-a surprins fanii pe plaja Crazy din Mamaia în perioada 28 aprilie-1 mai.

La aceste festivaluri s-au prezentat turiști din toate colțurile lumii pentru a se distra pe litoralul românesc. De așteptat este și Festivalul ”NeverSea” , care va avea loc între 7 iulie și 10 iulie. ”Neversea” 2022 aduce la Constanța, între 7 și 10 iulie, peste 150 de artiști români și internaționali.

Iată că distracția continuă în orașul turistic Constanța, în ciuda amintirilor frumoase din perioada mandatelor lui Mazăre, când petrecerea era în toi pe străzile orașului. Constanța continuă să fie o atracție turistică, iar diferitele evenimente și festivaluri alină dorul locuitorilor și turiștilor de distracția de odinioară.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu va este rusine cu un astfel de articol? Numai pachetarii fomisti ar putea regreta un specimen de teapa mascariciului puscarias.
0
0
Romanasii ii duc dorul Domnului Mazare. Restul, machidonimea, securimea, statul represiv si alti alogeni, nu prea. Gastile astea transpartinice ce traficheaza spagile impreuna cu unsurosul libidinos Stroe Felix continua sa prospere distrugand orasul si elita orasului. Dar asta a dorit majoritatea, userei si adevarati liberali la conducere, numai dintre angajatii anaf, serei, de pe la stat de la muzee sau pensionari apevisti. Unde sunt intreprinzatorii si cei care au reusit ceva? Numai impostori peste toata Kustenge. Atat merita tradatorii constanteni de doi lei, succesuri. Ha!
1
0
Cum sa compari spectacolele fara taxa de intrare ale lui Mazare cu festivalurile cu bilete de sute de lei? Nu toti au bani sa isi permita sa mearga la festivaluri, nu toti pot dona sange pentru bilete gratuite.
0
0
3 distrusi si ati tras concluzia. cu mine se fac 4 persoane carora nu le este dor de tigania facuta te Mazare si Corina Martin. asta este doar un articol prin care iti arati recunostint fata de seful tau.fata de tatucu tau radu mazare...auzi, ne e dor. NU NE ESTE DOR mIRE LA .NU II DUCEM DORUL ACELUI INDIVID SI NICI A GASTII LUI DE DERBEDEI. ASA CA ARTICOLUL ESTE IRELEVANT.AI INTREBAT 3 PROSTOVANI SI AI TRAS CONCLUZII.
0
0
Articolul este bazat pe un sondaj real? Cu exceptia H. Coanda nimeni nu regreta mascaradele lui Mazare. Constanta este destul de aglomerata. Trebuie sa disoara si Neversea sa fie mai putina aglomeratie. Constantenii vor liniste si curatentie. Exista o limita
1
0
mazare,gasca si asa zisii hartisti se imbogateau,fraierii din Cta plateau si boschetii care cer piine si circ moca ramin boscheti pomanagii.Ia sa puna bilete la maimutele din caruri,sa vedeti ca nu mai vrea nici unul festivaluri.
0
0
Usor usor il plangem cu totii..
0
1
faraonul Bonduel
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513