REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
29.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Locuitorii de pe strada Chiliei vor AUTOBUZE care să-i lase aproape de case

Locuitorii de pe strada Chiliei vor AUTOBUZE care să-i lase aproape de case

Replica API 25 aprilie 2021 | 22:09 2673

Nemulţumirile se ţin lanţ în rândul locuitorilor de pe strada Chiliei din Constanţa. Aceştia cer autorităţilor locale mijloace de transport în comun, susţinând că în prezent trebuie să se deplaseze pe o distanţă mare, fie până la buelvardul Mamaia, fie până la bulevardul Soveja pentru a putea avea acces la autobuze. Dar lista problemelor nu se termină aici.

Au o listă întreagă de cerinţe

Locuitorii de pe strada Chiliei, arteră paralelă cu bulevardul Mamaia, au o grămadă de probleme în ultima vreme. Se plâng tot mai mult că nu au acces la mijloacele de transport în comun, că trecerile pentru pietoni lipsesc cu desăvârşire de pe strada cu pricina, iar şoferii aproape că zboară pe şosea. Cetăţenii şi-au făcut o listă în care cer autorităţilor locale „transport în comun pe strada Chiliei. Şoferii circulă cu viteză mare şi ar fi necesară montarea unor limitatoare de viteză, dar şi amenajarea câtorva treceri pentru pietoni”, transmit cetăţenii, subliniind şi că au fost “uitaţi de lume”.

Astfel de probleme sunt întâlnite în mai multe zone din municipiul Constanța. Şi locuitorii din Tomis Plus solicită, mai nou, autorităților locale prelungirea liniei de autobuz 100C până în Tomis Plus, căci 3-ul nu i-ar ajuta deloc. Aceștia acuză faptul că trebuie să schimbe două mijloace de transport pentru a ajunge, de exemplu, la Gară.

Citeşte şi:

Locuitorii din TOMIS PLUS vor AUTOBUZ direct spre GARĂ

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-si cumpere masini merge ca sarakii fara bilet si mai are si pretentii
2
0
Ei vrea sa se culturalizeze si trebuie sa ajunge catusi mai repede la Biblioteca judeteana sau la Pravalia cu carti ca sa cumpara, mancati-as, Shakespeare si Balzac. Deci trebuie sa ajunga mai repede. Trebe autobuze
5
0
ei oricum nu plateste belete da pierde timpu pretios ei este oameni de afaceri si timpu costa lovele
13
0
Nu mai bateti campii ca soferii zboara pe strada Chiliei. Nici acolo si nici pe strazile perpendiculare n-ai cum sa zbori ca-i plin de masini scoala. Nu-i nevoie nici de treceri de pietoni si nici de limitatoare de viteza, se poate traversa fara probleme, se poate merge si pe mijlocul drumului fara probleme, pana se asfalteaza trotuarele.
7
0
A be crisana acolo husein ibramm spoi tingir este birori maari se roaga la hutuc si lup la judet, ala preten la gelil si gats estm asfalt .
8
0
Va ia cu frezoane daca mergeti pe jos?
17
0
Pe crisanei poti circula mai usor , daca poti trece peste stilpisori!
4
0
Abe sa baga treleu la noi pe ion ratiu sa faca statie la sedan in fata
13
2
Imediat va bag pe Chiliei otobuze pe gaz cu teava de esapament in interior!
28
2
Pentru cei ce locuiesc Tomis 2 schimbarea strazilor in sens unic in acest moment este un cosmar nu a ajutat la nimica, sa vina acasa sa pleci de acasa inseamna ca ai de ocolit 2 cartiere! Un cosmar! Mircea cel Batran full mereu!
21
4
Pe strada crisanei trotuarele arata ca dupa razboi Dar cred ca domnul chitac nu are drum prin zona ca sa vada asta si sa dispuna masuri Asa ca il invitam la o plimbare le strada crisanei segmentul situat intre str maramures si stra chiliei, ca sa ne rezolve problemele
13
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016