REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.5° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Locuitorii din Anadalchioi, terorizați de asistații sociali! Video

Locuitorii din Anadalchioi, terorizați de asistații sociali! Video

Replica API 8 iulie 2022 | 00:00 2795

La fel ca în orice alt oraș, și în Constanța există anumite cartiere mai rău famate, unde oamenilor le e frică să iasă pe stradă după lăsarea întunericului. Unul dintre aceste cartiere este Anadalchioi, unde oamenii se plâng din ce în ce mai des de faptul că trăiesc în teroare din cauza asistaților sociali care îi maltratează și îi înjură.” Oamenii din cartierul Anadalchioi sunt maltratați și înjurați de asistații sociali” a declarat un locuitor din cartier.

Din ce în ce mai mulți locuitori din cartierul Anadalchioi se plâng de persoanele fără loc de muncă sau asistați sociali, care îi înjură și amenință pe stradă. Oamenii de aici se plâng că se simt mai rău decât la pușcărie, fiind zilnic amenințați sau chiar agresați. ” Oamenii din cartierul Anadalchioi sunt maltratați și înjurați de asistații sociali zilnic. Vă rugăm luați atitudine, și să-i evacuați că fac prăpăd pe unde trec. Noi nu putem sta în casele nostre, suntem mai rău, ca la pușcărie. Am chemat și poliția, și mi-a zis că primăria îi ține aici, au gratis tot... apă, curent cablu. Problema cea mai gravă este, că ne deranjează foarte mult și nimeni nu dorește să facă ceva pentru oamenii care muncesc și plătesc dările la stat. „ a declarat un locuitor din cartier.

Potrivit informațiilor noastre, cu toate că locuitorii de aici sunt destul de nemulțumiți, din cauza fricii aceștia nu depun plângeri la poliție, astfel că situația rămâne neschimbată. Reprezentanții legii sfătuiesc oamenii să depună plângere împotriva scandalagiilor, pentru că doar așa pot scăpa de ei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai comentarii , astia care sunteti asa rai in comentarii de ce nu va duceti sa le spuneti ce aveti de zis fata in fata?
0
0
Astia s copiii lu mazare,au s**t de la aceeasi tzatza. Numai in constanta gasesti soecimene de astea cazate in mijlocul orasului.da pestele de la cap se impute
0
0
virgile ce bataie meriti de la ei mama mama
0
0
Ce topor in muyan isi merita asta si cu restul rasei lor de bacterii cu forma umanoida
0
0
Cioorrii borate in haine fake.mai au si talente pe burta goala mm lor
0
0
Cine e Virgil STOIAN?
0
1
Strada Semanatorului a devenit focar de infectie, plin de sobolani. Primesc ajutoare sociale si stau toata ziua si fac mizerie , seara fac galagie pana la ora 3-4 dimineata. Altii se ocupa cu furatul fierului vechi,si au trimis nevestele la prostitutie. Fac cate 4-5 copii ca sa poata lua ajutorul extra. Si au procurat toti scutere electrice pe care le incarca gratis,cablul tv gratis,masina de gunoi le ridica gratis jegul, apa este gratuita si este lasata sa curga degeaba iar noi suntem nevoiti sa facem economie la udat gradina. Isi fac nevoile pe unde apuca.
1
0
Se plimba cu msinile cu muzica la maxim pe strazi. Zi si noapte beau la colturi, bineinteles langa cazane din care zdrangane muzica la maxim. Pe ion tautu 16 s-a reluat activitatea de prostitutie. Politia nu le face nimic. Nici macar la sesizari. Nu le opreste muzica, nu ii pot legitima pt ca le e frica de ei.
1
0
dai intr unul si fug toti. fraieri sunt ceilalti ca le permit. cat despre psd, cred ca pnl guverneaza de cand i a ales populatia. inteleg ca psd sunt jigodii, dar de pnl nu zice nimeni nimic?
0
0
tu-va rasa si mortzi-n gura de c***i spurcate, ati ajuns sa dominati, sa amenintati si sa terorizati majoritarii ?
0
0
Sunt specii in curs de disparitie, de sunt ocrotiti? Daca da, amenalati-le un tarc undeva sa traiasca in linistea lor. In rest, noi contribuabili, platim si pentru ei.
1
0
s a munceasca in folosul obstii, nu s a primeasca mila !asa se vor invata toata viata !
0
0
Noi va punem impozite mai mari, pentru ca sa dam bani asistatilor sa ne voteze.
0
0
problema psedeule este ca trintorii asistati fac galagie toata nopatea,chiar aseara la 1 m.au trezit niste c***i care bateau mingea,in Mangalia.daca nu muncesc,ziua dorm si seara ies la. iordit.multumim coruptie,multumim psd,chiar nu e de lucru in tara,varuit,vopsit podurispati verzi,agricultura cules pepeni,etc?de ce le dati bani moca fatatoarelor?
0
0
Sapun din ei direct
0
0
Filmul Aferim arata solutia !
0
0
cu ceva foc se rezolva
1
0
Daca Politia a zis ca au dreptul sa stea, inseamna ca asa e. Mereu trebuie sa respectam uniforma. Doar ei slujesc populatia. Restul e galagie.
1
0
Hai sa ne unim da intram pst ei
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513