REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Locuitorii din Cumpăna, fără apă potabilă

Locuitorii din Cumpăna, fără apă potabilă

A.F. 22 martie 2023 | 17:31 1501

La nivelul Stației de Pompare Bifurcație Cumpăna există două sisteme de pompare a apei către localitate. În urma decopertării zonei, s-a constatat necesitatea schimbării conductei de refulare de la nivelul unei instalații de pompare pe o lungime de câțiva metri. Lucrările necesare de înlocuire și de refacere a izometriei grupului de pompare nr. 2 necesită o perioadă mai mare de timp. 

Locuitorii din Cumpana, fara apa potabila

Totodată, din cauza debitului mare de apă, stația a fost inundată și pompele de mare putere au fost afectate, motiv pentru care au fost scoase din instalație.

„La ora actuală se lucrează la înlocuirea sistemului de la nivelul grupului de pompare nr.1. În cursul acestei seri – 22 martie a.c., imediat ce se va reuși montarea noii pompe, se va relua furnizarea apei către localitatea Cumpăna. Însă, având în vedere faptul că stația Bifurcație va funcționa la jumătate din capacitate, până la repornirea celuilalt grup de pompare, în localitatea Cumpăna se va furniza apă cu presiuni și debite scăzute. Totodată, consumatorii din zonele înalte și cei de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă la robinete.

Preconizăm că lucrările de reparații la grupul de pompare nr. 2, precum și remontarea pompelor de mare putere la nivelul stației se vor finaliza în cursul zilei de vineri - 24 martie 2023.“, au transmis reprezentanții RAJA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati vazut cat de agresivi sunt recuperatorii de la RAJA Constanta cand vin sa traga de urechi clientii care au intarziat cu plata? Am vazut des asta la mai multi vecini. S-a intamplat la vecini diferiti, deci nu e nimic personal, astia asa actioneaza, ca niste interlopi, mai mai sa-i ia la palme pe saracii batranei. Incredibil asa ceva! Urla de zici ca au venit mascatii. Bat in usi/porti, zbiara sau intra neinvitati in curtile oamenilor si le bat in ferestre. Urla de intarata toate animalele. Pistoale cu apa si catuse le-ar mai trebui. Imagineaza-ti ca stai dimineata linistit, incerci sa-ti bei cafeaua si brusc il auzi pe Dorel de la RAJA cum zbiara la vecina-tu "Cine nu-i gata, il iau cu lopata! Se stie!! Am venit cu pichamare, nea Vasile! Mainile sus, pensia jos, nea Gheorghe! Cine nu-i gata, il debransam cu lopata! Lupii, ma!" Asta e Romania. Apa si curentul electric sunt controlate de "baronii lui Dragnea" imputerniciti de PSD in 30 ani. Astia te fac de ras la vecini pentru 10 lei.
4
0
R.A.J.A., si la Cumpana lasati molozul in gardul cimitirului uman ca la Constanta ? Nu va este rusine ? Nu va simtiti deloc ? Constanta trebuie sa va suporte toate abuzurile ?
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016