REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Locuitorii din Henri Coandă s-au autoevacuat din cauza unui fals cutremur. Video

Locuitorii din Henri Coandă s-au autoevacuat din cauza unui fals cutremur. Video

Cristina BĂRBUCEANU 12 februarie 2023 | 10:03 3941

În cursul nopții de sâmbătă, 11 februarie, a fost o desfășurare de forțe în cartierul Henri Coandă din Constanța. Locuitorii acestui cartier au ieșit în stradă după ce au vizionat o știre care anunța că urmează un cutremur. Mai mult decât atât, o persoană a sunat la 112, astfel că mai mulți pompieri, dar și cadre medicale s-au deplasat la fața locului. Incidentul a fost o alarmă falsă.

Locuitorii din Henri Coanda s-au autoevacuat din cauza unui fals cutremur. Video

Panică totală în cartierul Henri Coană. Sâmbătă noapte, 11 februarie, locuitorii cartierului s-au autoevacuat deoarece au văzut la știri că urmează un cutremur. Un locuitor chiar a sunat la 112 și mai multe echipaje de pompieri, dar și cadre medicale, s-au prezentat la fața locului. 

Iată ce au declarat reprezentanții IPJ: „La data de 11 februarie, în jurul orei 21.45 polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța s-ar afla mai multe persoane care s-ar fi autoevacuat din locuințe de teama unui eventual cutremur.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în sprijinul pompierilor constănțeni, în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru preîntâmpinarea oricăror fapte antisociale.
Nu au fost înregistrate evenimente de natură a afecta ordinea și liniștea publică.
După intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, polițiștii l-au sancționat contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă de 500 de lei, pe bărbatul  care a apelat SNUAU 112.”

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate pleaca dracului de tot!
1
0
au iesit in halat si papuci asa cum le e portul ?
10
0
Știți ca la alegeri, 95% din cei cu drept de vot din acest cartier au votat cu PSD-ul?
7
2
Obosiți la sânge comentacii de mai jos
1
6
Uite ca acum avem si grija tigănoilor ! Au crezut ca si vecinii pleaca din apartamente si au loc de actiune. Locala trebuia sa-i ajute si sa-i care undeva in canp sau in largul marii si sa-i uite acolo. Tareeeee rău ne-ar fi părut, zăuuuu asa !
12
1
Graurii au ieșit afara in stolurii
9
1
cu calibru 50 ca pe vietnamezi in Rambo IV la final
14
0
Trebuiau schimbate incuietorile si pus lacate pe usa
13
0
fa ...da meie mia dat mazare apartament aiciea ...unde sa ma duc io ... ca aicia nu platasc corantu .. nu platasc apa ...nu platasc caldura ... am toate pa grates ...ma plamb toata zaua pan costanta cu atobusu si nu dau on lau ... cinemi da fa meie atatea grates ... ? aciisa mai spargi o masana ... mai jafaesti on apartamant da la bloace ... mai veolazi cato vacina ... sha nu bagesti nemeca faa.... und emai gasem noi atata veata buna can costanta ...faa ?
15
1
asa mearata cartili ... menumorute ... iati famelia, iati catrafusele si taio dan costanta , menumorute .. .ca turcia scraie pa tine ...
11
0
haoleao ...taci fa ghecitoario ... ca ma luat co tramurat dajea ... unde fa, unde sa zas ca vine unu mari ? ? za fa, ca sa stam sa fugem daja ...
7
0
Catre dragii nostri locuitori ai cartierului Henry Coanda: Va iubim! Fara voi viata noastra n-ar avea sens. Ce apreciez mai mult si mai mult la voi e faptul ca sunteti destepti, curati, mergeti la olilmpiadele de matematica, iesiti pe strada în papuci iar femelele voastre ies în halaturi ce imita blana de leopard. Pupici
16
0
Cica vine unu mare la noapte si darama toati casilii ! Sa darama toata costanta ... sa fugim rapede daicea ca sa nu morim dreacu ca aia an turcia ... cica costanta va fi dastrusa toata ...hai sa na mutam mai pa la volentin la bocorasti ...sa scapam dreacu cu veata macar ...
9
1
Din partea noastra le uram sa se evacueze din toata Constanta. Sunt total inutili. Mai produc si pagube prin furturile, talhariile, excrocheriile cu care se ocupa.
19
0
Stoluri, stoluri...hahaha!
16
0
Cat de p****i pot fi țiganoii astia..ce spune la televizor și ce înțeleg ei..tu-va rasa în kur idioți
18
0
Stie cineva la ce p***t tv se uitau evacuatii?
15
0
Când am citit că dăunătorii s-au autoevacuat am crezut că au părăsit definitiv zona .Doamne ferește, daca era cutremur ce de întâmpla se prăbușeau containerele metalice?.Scopul era să creeze panica locuitorilor de la blocuri aceștia să-și părăsească locuințele iar infractorii sa fure tot ce găseau in apartamente.Sunt prea mici amenzile pentru infractorii care alertează autoritățile degeaba.
25
0
Constantenii, multi dar p****i !
13
11
arbeit macht frei !!!
30
2
Si tu esti o zburatoare infecta la sapun cu tine
17
0
nu pot sa ciordeasca cutremurul, deci s-au autoevacuat in casele din jur ca sa poata ciordi pt a opri cutremurul, haules baules
16
1
M00iță violentă celor de mai jos!
3
16
Cadir îți mai da cu vibratoare când tragi pe nas? Cum ma rugai sa ți-l bag ușor sa nu te doară …
5
3
Si? Au plecat in stol spre Schengen?
23
0
S-au zburat ? Au parasit plopii?
24
1
Șobolanii fug primii
29
1
Ce c***t sa cada pe ei cartoane
29
1
Ar trebui sa fim atenti ! Cand ciorile se agita, poate fi un semn…
42
1
hahaha ce tare, au sunat pt cutremur hahaha. Unde trimit si eu lui Mazare un bax de vaselina sa se dea in anus? Are hemoroizii cat viermii. Exact pt Henri Coanda infunda puscaria hahaha
24
4
locuitori din jur au inceput sa vinda apartamentele.
27
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677