REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Locuitorii din Palazu Mare sunt supăraţi că nu au bancomate! Video

Locuitorii din Palazu Mare sunt supăraţi că nu au bancomate! Video

Replica API 29 mai 2022 | 00:19 1966

Bancomatele din Palazu Mare sunt de negăsit atunci când cetățenii le caută în scopul de a scoate banii necesari pentru diferite plăţi, oamenii fiind nemulţumiţi. "E un cartier al Constanţei, ca oricare altul. Mi se pare anormal să nu beneficiem de aceleaşi facilităţi", au spus locuitorii zonei.

Cartierul Palazu Mare a devenit foarte populat, și, cu toate acestea, bancomatele sunt de negăsit. Foarte mulți cetățeni sunt indignați pentru că nu le-a fost facilitat accesul pentru retragerea banilor numerar, direct de la bancomate.

Palazu Mare s-a dezvoltat rapid, însă tot mai există câteva lipsuri. Iată că bancomatele se încadrează în această categorie.

Plata cu cardul este deseori întâlnită la diferitele magazine, însă, după cum se știe deja, unele nu acceptă viramentul, astfel că, plata trebuie să fie efectuată exclusiv în numerar.

Ce se întâmplă cu cetățenii care nu au bani numerar și trebuie să achite cash? În rezolvarea acestei situații, singura soluție pe care o au locuitorii din Palazu Mare este de a se deplasa până în incinta Carrefour, acolo unde există un singur bancomat.

Aceste situații nu sunt deloc plăcute pentru cetățeni, dat fiind faptul că unii dintre ei stau relativ departe și nu au posibilitate de deplasare rapidă, cu mașina personală. ”Până ajung eu să scot bani de la Carrefour, se face seară. Este departe, am un copil mic, mașină nu am… este greu. Am nevoie de bani uneori și rămân fără… asta e” , a declarat o femeie pentru Replica Constanța.

Un alt locatar și-a exprimat dezamăgirea cu privire la lipsa bancomatelor, menționând faptul că are o părere nu foarte bună despre acest aspect. ”Am o părere foarte proastă. Este un cartier al Constanței… Noi plătim impozitul de nu se poate și pentru un r...t de bancomat…” a declarat acesta pentru ziarul Replica.

Păreri pro și contra

O părere diferită vine totuși din partea unui locuitor din Palazu Mare care consideră că bancomatele nu ar fi extrem de utile în localitate, pentru că nu sunt utilizate de către cetățeni.

Video:

Video filmat cu camera ascunsă

”Eu nu înțeleg de ce ar avea nevoie omul de bancomat în Palazu Mare din moment ce el nu folosește nimic acolo? Toată lumea iese afară din Palazu, aici nu cumpără nimeni nimic. La magazinele alimentare poți plăti prin intermediul cardului” , a declarat acesta pentru Replica Constanța.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sint suparati ca nu au e sa sparga.aveti la sensul giratoriu berbecilor!
0
0
Si mic si chicios
1
0
Bancomatele lipseau din palazu ca in rest sunt de toate...
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768