REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
21.5° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Locuitorii din Tomis Nord se plâng că le sunt vandalizate mașinile de copiii din Henri Coandă! Video

Locuitorii din Tomis Nord se plâng că le sunt vandalizate mașinile de copiii din Henri Coandă! Video

Replica API 6 iunie 2022 | 11:04 13118

Locatarii din Tomis Nord, mai precis Aleea Zmeurei, s-au bucurat când au căpătat locuri de parcare. Bucuria nu a durat foarte mult pentru că apropierea de cartierul Henri Coandă se pare că este o problemă. Astfel, aceștia se plâng că mașinile, parcate pe locuri plătite la primărie, le sunt zgâriate, vandalizate și chiar călcate în picioare de copiii din cartier. "Nu se mai poate așa ceva. I-am prins când erau urcați pe plafonul mașinii. Poliția locală ce face?", au spus oamenii. Potrivit informațiilor noastre, un grup de mai mulți proprietari de mașini se gândesc să facă o sesizare către organele competente pentru rezolvarea acestei probleme.

Se pare că majoritatea copiilor din Henri Coandă vin să se joace pe terenul din spatele parcării sau pe spațiul verde, dovadă stând și o saltea dezafectată care le folosește probabil să se odihnească când obosesc. Oamenii se plâng că s-au trezit cu mașinile zgâriate, cu urme de încălțăminte pe ele sau cu ștergătoarele rupte. Aceștia se gândesc chiar să facă o sesizare pentru rezolvarea acestei probleme, fie prin introducerea camerelor de luat vederi, fie altfel.

"Toți de aici din parcarea de la Henri Coandă suntem nemulțumiți, ne e frică să mai parcăm aici. Se urcă pe mașini, le zgârie, sparg sticle. Nu știm ce să ne mai facem cu ei. Noi plătim parcarea, dar se pare că degeaba pentru că ne sunt vandalizate mașinile" a declarat unul dintre locatarii nemulțumiți.

Prin urmare, oamenii susţin că au ajuns la capătul puterilor. Aceştia au precizat că respectivul cartier le-a adus numai neplăceri.

"Nu suntem absurzi, însă au apărut numai belele de când e cartierul ăsta aici. Bătăi, urlete, furturi... Ştiţi bine că ne era frică să stăm cu geamul deschis, mai ales dacă locuim la etaje inferioare. Au fost prinşi o grămadă de hoţi care locuiau în Henri Coandă. Apoi scandaluri, acum, uitaţi, ne vandalizează maşinile... Ce să mai facem? Noi cu ce am greşit?", au mai spus locuitorii zonei pentru Replica.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vinde droguri etnobotancie la constanta moraru stelian m****s are solutia si face comenzi colaboreaza cu dicotu si il lasa sa vand si cristian glont de la dicot ia spaga
0
0
Am si eu niste filmari cu ciorile ce distrug masini. Hai sa facem petitia aia odata. Vin si cu benzina daca e nevoie
1
0
De ce nu faceti petitia?
0
0
Asta ati votat asta aveti si veti avea daca tot la fel o sa doriti
0
0
La kkt cu ciorile si moe lu mazare!
1
0
Ce blestem pe noi sa fim contemporani cu aceasta specie.... Stau si ma intreb, oare cum e, ma, sa apartii de aceasta minoritate si sa te injure toti, pe tot Mapamondul, si la orice ora sin zi si din noapte. Cum o fi, na? Chiar asa sa n-ai nici un pic de ambitie si sa mai evoluezi un pic
1
0
din averile lui mazare si a fostilor consilieri locali despagubiri pentru toti cetatenii care au proprietati in proximitatea ghetoului HC, proprietati a caror valoare imobiliara a fost distrusa pentru totdeauna.
1
0
Zici ca sa nu zici nimic ca sunt si ei oameni, numai ca atunci cand vine vorba sa si arate asta, o parte din ei ar trebui sa-i mute la groapa de gunoi si sa le faca un gard sa nu iasa, sa-i tina ca pe caini. Pentru astia nu exista legi doar pentru oamneii normali, lor li se permite tot. Stat de rahat.
3
0
Bataie la ei ca la hotii de cai. Cand stateam in tomis nord bateam ciorile de una nu se apropia de scoala 36 dar acum au ramas numai fatalai in tomis nord, pensati si epilati ,nici golani nu mai avem.
0
0
Interesanta ideea, nu vreau sa-mi inchipui ce va fi la fundurile lor dupa combinatia pudra habanero si laxativ
0
0
tigane care ti zici valah civilizeaza te dracu ca traiesti intre oameni
0
0
puneti gard electrificat pentru animale si votati psd care le da bani fatatoarelor de 14 ani.
0
0
Multumiri lui mazare ca a bagat ghetou in mijlocul orasului
2
0
Sunt copiii si gresesc . Ar trebui identificati si parinti acestor copii sa fie aspru amendati si evacuati din acel cartier . Dupa sa vedem daca mai fac asa ceva . La un asa comportament se cere pedepse pe masura .
0
0
omorati cu bataia e singura solutie
2
0
Faceti o insula in mijlocul marii si sa ii mutati pe toti acolo!
1
0
Daramati odata cartierul Henri Coanda!
2
0
Trwbuiesc mutate!
0
0
Ba stiu ca sunt copii si blabla, dar niste suc care sa aiba adaugate laxative si pudra de habanero ar merita sa le dea cineva dintre cei afectati din zona.
0
0
Astia merita legati de masini cu o funie si tarati prin toata constanta sa nu mai faca
1
0
Dragii nostri rrromi... numai lucruri bune fac acolo unde traiesc. Mare noroc avem cu aceasta minoritate. Ne-a blagoslovit D-zeu.
2
0
Ce incerca Virgil Stoian sa-l traga pe ala de limba cu pwradeii care se suie pe masini...cate nu faci tu pentru un articol, nu?
0
1
Politia frunze la caini
0
0
Trimisi inapoi in Pakistan, de unde au venit in toata Europa acum cateva sute se ani. In toate tarile au acelasi comportament primitiv de babuini turbati. Nu le place educatia, nu le place munca, nu le place nimic. Scursuri ale speciei umane. Nu vor sa evolueaze, le place sa ramana salbatici.
1
0
Toti copii, si toti turcii mei haideti sa il violam pe Virgil Stoian, ca il mananca funduletul
0
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768