REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
16.4° Constanța Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

Locuitorii din zona Gării beneficiază de o nouă parcare

Locuitorii din zona Gării beneficiază de o nouă parcare

Andreea VLAICU 16 mai 2024 | 15:19 1843

Parcarea dervește una dintre cele mai aglomerate zone din oraș, fiind situată pe bulevardul Ferdinand nr. 114, în spatele blocului R1, la intersecția cu strada Theodor Burada. Înainte de începerea lucrărilor existau doar 14 locuri de parcare.

Locuitorii din zona Garii beneficiaza de o noua parcare

Parcarea a fost construită pe un teren neamenajat, eliberat de garaje. Spațiul existent era folosit inadecvat și se afla într-o stare de degradare. Majoritatea zonei era acaparată de mașinile parcate spontan pe terenul neamenajat.

Locuitorii din zona Garii beneficiaza de o noua parcare

Echipele Confort Urban au executat lucrări de stabilizare a terenurilor, s-au montat borduri noi care delimitează locurile de parcare, iar zona carosabilă a fost recondiționată prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură). La final s-au aplicat marcajele rutiere. Au fost construite noi trotuare și casete pentru spații verzi iar aleile de acces în scările blocurilor din proximitatea parcării au fost reabilitate. Lucrările au inclus și amenajarea de noi zone cu spații verzi.

Locuitorii din zona Garii beneficiaza de o noua parcare

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să reorganizeze spațiile existente și să amenajeze noi locuri de parcare pe terenurile eliberate de garaje.

Locuitorii din zona Garii beneficiaza de o noua parcare

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma scuzati dar observ in pozele de mai sus niste baraci , cum de au ramas nedemolate ? Au autorizatie ?
1
0
Parcarea autoturismelor sub ferestrele apartamentelor se face contrar prevederilor legale din "Normele de igienă şi sănăt**e publică privind mediul de viaţă al populaţiei", publicate in Ordinul Ministrului Sănătății nr 119 din 2014, modificat prin Ordinul Ministrului Sănătății nr 994 din 2018. Normele prevăd la articolul 4, litera c, existenţa unei distanţe minime de 5 metri între autoturismele parcate şi ferestrele apartamentelor. Mai pe romaneste, nu are ce cauta langa peretele blocului un autoturism. Din multe considerente: poluare fizica, poluare fonica, risc de incendiu etc. Daca ia foc masina din senin, cum i-a ars masina lui George Bosanceanu, arde si apartamentul langa care este parcata, nu-i asa? Deci mare atentie in momentul in care proiectati si executati astfel de parcari. Va puteti trezi cu Primaria data in judecata! Faceti parcari, caci sunt necesare. Dar faceti-le cu cap!
6
0
Votam psd! Ne-am saturat de mincinuosul de amiral și acolitii lui în frunte cu Hira care ne-o luat parcările și le a dat la cunostinw
2
12
Votam AUR
1
19
Bravo. Votăm PSD
2
19
Arata bine, bravo Chitac.
12
8
VOTATI STELIAN ION!
5
16

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275