REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Locuitorii mai multor străzi din Eforie Nord, în beznă de două zile

Locuitorii mai multor străzi din Eforie Nord, în beznă de două zile

Virgil STOIAN 27 noiembrie 2023 | 12:30 1828

Vijelia a făcut ravagii în județul Constanța, lăsând oameni fără apă sau energie electrică. Dacă ISU și cei de la Drumuri și-au făcut datoria cu prisosință, remediind situațiile critice, nu putem spune același lucru despre cei de la Enel. Astfel, de sâmbătă seară, locuitorii mai multor străzi din Eforie Nord stau în benză după ce un transformator electric a luat foc. Chiar dacă a fost anunțat evenimentul, nimeni de la Enel nu a intervenit să remedieze defecțiunea. Locuitorii afectați sunt disperați și cer ajutorul pentru remedierea situației.

Locuitorii mai multor strazi din Eforie Nord, in bezna de doua zile Transformatorul ars

Potrivit declarațiilor unei locuitoare din Eforie, transformatorul a luat foc, lucru care a dus la lăsarea în beznă a două străzi din localitate: ”De sâmbătă seara s-a ars transformatorul și de atunci locuitorii de pe strada Mărășesti, din Eforie Nord, și o parte din strada Magnoliei, nu au curent electric. Am anunțat la Deranjamente Enel, au zis că o să trimită un echipaj dar nu au trimis pe nimeni. A făcut flamă mare, a luat foc și nu s-a deranjat nimeni să vină sa vadă. Sunt multe familii afectate care sunt în beznă. Am sunat și la primar și la Poliția Locală, dar nu s-a făcut nimic.” a declarat femeia pentru Replica de Constanța.
Vă reamintim că în acest moment 61 de localități sunt fără curent electric, printre ele însă nu se află și Eforie Nord, doar cele două străzi amintite, Mărășești și Magnoliei, fiind în această situație.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt în aceeași situație.Dupa nenumărate apeluri nu a venit nimeni sa soluționeze faptul ca nu am o faza Republicii Eforie Nord.Luni voi merge la direcția consumatorului.
1
0
Păi nu primarul rezolva problema tehnica mai nea Vasile… o fi contactat omul firma sa vină sa va rezolve problemele dar mai mult ce poate face? Sau cine poate rezolva dacă ENEL este depășit de situatie?
1
1
Ce treabă are primarul in cazul acesta ??? Unul foarte important , este orașul lui , el este pastorul și noi oile lui . Cum alți primari din alte localități au rezolvat problema așa și domnul nostru primar trebuia să rezolve . Ne mai și minte că vine in 30 de minute cu nu stiu ce echipa . Domnule primar sper că nu mai aveți pretenții sa va și votam. Este a treia noapte când dorm cu un bebeluș de două luni in mașină că nu am căldura, și lumină.In ce an suntem ??? Dacă eram in evul mediu eram altfel pregătiți. Rușine celor din conducerea primăriei și ENEL
2
1
Nici la ora actuală nu a venit curentul pe Str.Marasesti , vine noaptea. ,lumina și căldura canci . Oare unde mai trebuie sa apelăm , ne poate ajuta cineva ???
1
0
Ce treaba are primarul in această speța? Suna și el si încearcă sa găsească disponibilitate la cei de la ENEL…
1
1
Sun încontinuu de 2 zile și nu răspunde nimeni, sună până în momentul în care se închide telefonul. Este o bătaie de joc. Stăm cu copii în casă pe frig, fără utilității din cauza unor incompetenți care nu le pasă deloc de noi… Enel
2
0
Imobil din Agigea racordat ( la urgenta) la acest transformator! E legal?
2
0
Alooo dl primar????...vin alegerile
2
0
De sâmbătă sunam din două în două ore și nnimeni nu bagă în seamă . In ce țară trăim ???v
0
0
Da ce vreți mâ rog ..cozonac ? ....cei din gaza nu mai au nici casele și voi vreți curent electric ce rușine ..așteptați sâ vinâ vara ..
1
2
Mai și mint ca nu au nici o reclamație, dorm cu copii în masina ca să fie cald din cauza la niște incompetenți
1
0
Rușine!!!!!
1
0
Niste retardati, incompetenti! Anul 2023, tara europeana si ne comportam ca in epoca de piatra!
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677