REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
25.4° Constanța Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

Locuitorii orașului Constanța, fără apă caldă, după o avarie la CET Palas

Locuitorii orașului Constanța, fără apă caldă, după o avarie la CET Palas

A.F. 13 mai 2024 | 17:55 2701

Termocentrale Constanța informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice din CET PALAS.

Locuitorii orasului Constanta, fara apa calda, dupa o avarie la CET Palas

Pentru executarea lucrărilor de remediere, Termocentrale Constanța este nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, Termoficare Constanța, și implicit către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. 

Menționăm că aceste lucrări pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere.

Oprirea se va face în data de 14.05.2024, începând cu ora 22:00.

Lucrările se vor desfășura în cursul zilei de miercuri, 15 mai a.c., iar procedurile privind încărcarea și repornirea instalațiilor de transport agent termic din municipiul Constanța vor începe miercuri noaptea. 

Operatorul Termoficare Constanța a fost informat asupra programului de oprire.  

„Înțelegem disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile în vederea repunerii în funcțiune a instalațiilor de producere a energiei termice în timpul estimat.

Informații suplimentare pot fi obținute, în regim non stop, de la Dispeceratul Termocentrale Constanța, la numărul de telefon: 0241 585 300“, au transmis transmis reprezentanții Termocentrale Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar apa rece de ce nu curge în 4-5 ?! Nu anunțați să știe consumatori ? Tot mereu faceți reparați ,și numai terminați ,!!
0
0
mafia psdnl cand dracu faceti cetul nou care trebuia facut din urma cu peste 30 de ani ? conduceti orasul de 34 de ani ce faceti dormiti ? hotilor si analfabetilor numai sa va umpleti buzunarele din furaciuni va intereseaza magarilor si cand terminati modernizarea ca se lucreaza la ea de aproape 3 ani ? cat va trebuie 5 ani ? 10 ani ?
0
0
puneti lacatul pe CET, primaria sa dea subventii pentru achizitionarea de centrale de apartament si terminati cu capusele astea de cet si radet.
3
2
mai da-va-n ma in plm cu pretentiile voastre, nu va convine atunci debransati-va mosilor, huooo comunistiilor
2
9
Fmm de hodorog senil, sa te votam a?
4
3
Arza-v-ar focul de nenorociți! Cta, oraș blestemat! Nu avem parte decât de mizerie și lipsuri de condiții minime de civilizație. Huooooo Primaria! HUOOOOO CONSILIUL LOCAL!! Huooooo! Deputați și senatori pe care va doare în c*r de cetățenii acestui oraș , căci sunteti toți o apa si un pamant!
8
1
Subscriu…pe langa faptul ca apa calda este rece, mai sunt si avarii cate 2-3 zile. De vina suntem noi care acceptam toti impotentii numiti politic sa ne injoseasca.
9
1
-va-n gura, in fiecare saptamana aveti avarie si pe urma urlati ca se debranseaza oamenii. dupa alegeri o sa ne mai dati vreodata apa calda? si mai va laudati ca faceti cet nou. desfiintati-va odata jigodiilorr
12
0

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275