REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Loredana Chivu, accident la estetician? Cum arată buzele ei

Loredana Chivu, accident la estetician? Cum arată buzele ei

Replica API 18 februarie 2019 | 00:00 771

Loredana Chivu

Divele autohtone înţeleg diferit rezultatul unor buze senzuale, aşa că adeseori vedem şi imagini în care injecţiile fac mai mult rău decât bine. Loredana Chivu este una dintre vedetele de la noi care îşi programează periodic vizite la estetician, dar ultimele nu au fost unele tocmai fericite. Blondina a trecut printr-o intervenţie de mărire care i-a lăsat urme inestetice, buzele ei fiind complet lipsite de naturaleţe.

Multe femei îşi doresc buze mai mari şi sunt dispuse să se supună unor interveţii la estetician pentru a ajunge la rezultatul dorit. În timp ce unele îşi fac injecţii de mărire cu acid hialuronic, altele optează pentru picături de silicon. La Loredana Chivu se pare că este vorba despre pima variantă, însă injectarea nu a dus la ceea ce ea şi-ar fi dorit.

Pentru simetrizare, specialiştii esteticieni contactaţi de Click! îi recomandă fostei asistente tv să repete vizita la cabinet pentru a umple golurile lăsate cu acid hialuronic sau să "topească" substanţa la un medic plastician, procedură care i-ar repara buzele în 30 de minute. Într-un interviu recent, fanii blondinei au remarcat cum practic buza de jos i-a "migrat" într-o parte, ei fiind uimiţi de rezultatul procedurii medicale nereuşite la care s-a supus blonda.

Ce operaţii estetice are Loredana Chivu

Loredana Chivu s-a transformat spectaculos în ultimii ani. De-a lungul timpului, blonda s-a împrietenit cu medicul plastician şi a trecut pe la mai multe cabinete pentru intervenţii. Şi-a mărit de numai puţin de trei ori bustul cu implanturi de silicon, şi-a mărit fesele cu grăsime proprie, şi-a ajustat buzele şi şi-a făcut rinoplastie.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce poti sa zici de proasta asta??? Hahahah hahahha hahahaha ce bine imi pare ca ai luat teapa!
2
1
TOATE CURVELE ROMANIEI AU AJUNS VEDETE! NISTE ZDRENTE CENTURISTE! VAI ROMANIE ,CE AI FOST SI CE AIA AJUNS!!!
6
0
Toate paraditele... Nu le mai faceti reclama, acestor scursuri ale societatii!
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016