REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Loredana, criminala de la Mangalia, rămâne în arest. Av. Cristian Ion: Zero șanse să iasă. Video

Loredana, criminala de la Mangalia, rămâne în arest. Av. Cristian Ion: Zero șanse să iasă. Video

Ana Maria LIPAN 30 octombrie 2023 | 12:22 3292

Loredana Atănăsoaie, autoarea odioasei crimei din Mangalia, a fost adusă, luni, 30 octombrie a.c., la Tribunalul Constanța, unde s-a decis prelungirea măsurii arestului preventiv cu o perioadă de încă 30 de zile. Cu această ocazie, avocatul tinerei a oferit noi detalii despre dosar.

Loredana, criminala de la Mangalia, ramane in arest. Av. Cristian Ion: Zero sanse sa iasa. VideoLoredana Atănăsoaie (stânga) - Avocatul Ion Cristian (dreapta)

Loredana Atănăsoaie, autoarea crimei de la Mangalia, care a îngrozit întreaga societate, a fost adusă luni, 30 octombrie a.c., la Tribunalul Constanța. Magistrații au decis prelungirea măsurii arestului preventiv, pentru încă o perioadă de 30 de zile. Avocatul acesteia, Ion Cristian, a făcut mai multe precizări cu privire la dosar. 

Loredana, criminala de la Mangalia, ramane in arest. Av. Cristian Ion: Zero sanse sa iasa. VideoAvocatul Loredanei, Ion Cristian

"S-a solicitat pentru încă o perioadă de 30 de zile să fie prelungită măsura arestării preventive, pentru a se desfășura anumite acte procedurale, respectiv să se efectueze o percheziție informatică pentru a se constata dacă a fost folosit sau nu telefonul victimei și dacă i-a fost accesat cardul bancar sau nu. Ea spune că regretă foarte mult ce s-a întâmplat și că ar vrea să dea timpul înapoi, dar acest lucru nu este posibil. Este o situație foarte grea pentru ea, dar, în primul rând, trebuie să avem în vedere că raportat la cele întâmplate, trebuie să suporte consecințele. Șansele să iasă din arest preventiv și să treacă la arest la domiciliu sunt zero. Ea conștientizează că tot ce s-a întâmplat reprezintă o traumă, în primul rând pentru familia victimei, pentru ea, dar și pentru ceilalți membrii ai societății. Se așteaptă la orice instanță pe care instanța o va aprecia, când va veni momentul. Nicio sumă nu este prea mare raportat la viața unei persoane.", a declarat acesta.  

Video:


 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avocatul ăsta mi-aduce aminte de procesul Ceaușestilor.
2
2
Cu aparator desemnat de stat sau cu asta, acelasi cct. Hai sa ne facem putin reclama
8
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677