REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Loredana, criminala de la Mangalia, trimisă în judecată

Loredana, criminala de la Mangalia, trimisă în judecată

Ana Maria LIPAN 9 noiembrie 2023 | 13:40 2494

Pe 8 noiembrie a.c., procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a Loredanei, autoarea crimei de la Mangalia, care a șocat o țară întreagă. 

Loredana, criminala de la Mangalia, trimisa in judecata  Loredana Atănăsoaie

La data de 8 noiembrie a.c., procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei Loredana Atănăsoaie pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar și acces ilegal la un sistem informatic.

Din probatoriul administrat au rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, următoarele date: în noaptea de 05/06.08.2023, în timp ce se aflau în camera unui hotel din stațiunea Saturn, pe fondul unor conflicte preexistente, inculpata a înjunghiat-o pe colega sa, victima C.E.A., în zona gâtului şi i-a provocat moartea, ce a survenit în urma unei hemoragii interne și externe, consecința plăgii înțepate-tăiate de la nivel cervical, cu interesarea pachetului vascular de la acest nivel, apoi a transportat cadavrul victimei şi l-a abandonat sub o bancă din municipiul Mangalia.

 

Totodată, în dimineața zilei de 06.08.2023, inculpata a sustras un card bancar al victimei ucise, iar, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, a accesat fără drept de trei ori sistemul informatic de la ATM-ul unei bănci comerciale de pe strada Constanței din municipiul Mangalia, prin folosirea card-ului bancar sustras şi astfel a retras fraudulos, în mod succesiv, suma totală de 2.000 de lei, în două tranșe, a câte 1.000 lei fiecare (o interogare sold și două retrageri efective de bani), bani pe care și i-a însușit fără drept.

Dosarul cauzei a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanța. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai scrieti despre gunoaie umane . Sa stea unde-i locul ,nu ne intereseza de criminale .
1
0
Frumoasa - m*********a! Rea de musca, crimininala, tot tacamul! Daca face si vreo 25 de anisori, la mititca, va iesi de acolo numa'buna de pus pe varza! Acolo , la Vaslui este un fel de triunghi al Bermudelor! Ce se intampla acolo este de film de groaza! Sau filmul de groaza este desen animat cu Donald Ratoiul!! Suntem terminati!
2
0
Buna de plm
2
0
Asta ar merita pe viata! Asa ar fi corect!!
2
1
Ma iditiolor poate spanzuratoarea nu la mai multi ani de puscarie ca aia cu cat sta mai mult acolo cu atat din banii vostri o hraniti si ii platiti cazare. Ca mai degraba muriti voi de foame acasa decat aia in puscarie.... p****i sunteti ma... Gânditi cu P.ula
3
0
Pai nea Ionel matei exista avocati ca asa e planeta ca tu poti sa fi acuzat de o fapta ca nu ai facuto iar procuroul te vrea la puscarie. Indiferent de situatie trebuie sa ai avocat. Altfel ar fi inculpatul si puscaria.. Hai sa mai gandim si logic aici. Sa fi fost fita nu ai fi vrut sa aiba avocat.. Ce rahat. Pe bune acum
0
0
De ce sa mai fii judecat pentru crimă?...Direct pârnaie for ever adică vre o 50 de ani.
5
1
bah ce tupeu au avut astia.cred ca va batut mimoza si obrazu...cuculis e un fel de zoro de romania...o si oooof doamne
1
0
Eu nu înțeleg la ce ii mai trebuie avocat,nu are rost oricum v-a plati pentru fapta ce a făcut-o,va lua 20 ani închisoare,v-a ieși dupa 15-16 ani .
0
0
Eu sunt avocatul .... cel mai tare. Doar Cucoilis mă poate depasi
6
0
Nimic de marele avocat?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510