REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
26.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Loredana Groza a luat-o razna... în căutarea celebrității! Video

Loredana Groza a luat-o razna... în căutarea celebrității! Video

Replica API 2 martie 2022 | 00:15 7641

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Loredana Groza are un trup de invidiat la vârsta de 52 de ani. Cu ajutorul dietei, al sportului și al medicilor esteticieni, solista a reușit să fenteze trecerea timpului. Însă, iată că ar face orice să fie în centrul atenției. Recent, artista s-a aflat într-o vacanță pentru a se bucura de soare și pentru a se relaxa. Cântăreața nu a ratat nici ocazia de a-și pune fanii pe jar cu imaginile postate pe rețelele de socializare. Lipsită de inhibiții, a ales să poarte un costum de baie minuscul și să-și filmeze posteriorul în timp ce făcea yoga. Am putea spune, totuși, că a luat-o razna... în căutarea celebrității!

Loredana Groza este recunoscută ca fiind o adeptă a fotografiilor provocatoare și indecente din vacanțele pe care le petrece pe tărâmurile calde. Nu există vacanță din care artista să nu posteze imagini care stârnesc imaginația bărbaților. De data aceasta, blondina s-a filmat făcând yoga într-un costum minuscul, pe malul apei.

(click pe fotografie)

Filmările și imaginile făcute publice de artistă au făcut furori pe rețelele de socializare. Ipostazele amețitoare în care a s-a lăsat filmată, nu au fost trecute cu vederea de fanii artistei, care au apreciat în număr foarte mare postarea.

(click pe fotografie)

Postarea a făcut deliciul fanilor

Postarea a strâns numeroase reacții din partea fanilor. ,,Lori, se vede că la Onești gimnastica este un dar natural, iubita!”, ,,Talentată acrobație, vă felicit!”, ,,Observ că a căzut puțin nisip unde nu bate soarele”, ,,Iubesc doza ta de nebunie” sau ,,Wow, ce frumoasă și sexi ești”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TARA ARDE si baba . . .
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768