REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Loredana Groza, cu sânii sugrumați în cea mai decoltată rochie. Poza care a aruncat internetul în aer

Loredana Groza, cu sânii sugrumați în cea mai decoltată rochie. Poza care a aruncat internetul în aer

Replica API 21 octombrie 2019 | 00:00 2352

Loredana Groza

Loredana Groza și-a obișnuit deja admiratorii cu apariții cât mai sexy și îndrăznețe, în ultima perioadă, însă ultima ținută a divei i-a făcut pe aceștia să se întrebe dacă nu cumva Lori a apelat la medicul estetician pentru zona bustului.

După ce a publicat câteva imagini cu apariția sa în mediul online, fanii au creat o adevărată controversă în jurul rochiei, despre care unii spun că ar fi mult prea decoltată și vulgară, mai ales pentru evenimentul la care cântăreața a participat.

Lori a întreținut atmosfera în cadrul unei serate caritabile organizate la un hotel de lux din Capitală, „Gala din inimă pentru viitor”, însă de data aceasta nu vocea artistei a fost cea care a atras cel mai mult atenția la eveniment. Aceasta a ales o rochie de gală neagră, lungă, cu mâneci și sclipicioasă, însă cu partea bustului extrem de decoltată.

Foto: Instagram

Mândră și încrezătoare în ținuta sa, Loredana a pozat în femme fatale și a publicat ulterior imaginile pe rețelele de socializare, unde părerile au fost împărțite. „Confident is sexy (Încrederea e sexy)” a mai scris artista în dreptul unei poze cu una dintre cele mai decoltate rochii pe care aceasta a purtat-o vreodată. În aceeași notă, Lori a ținut să menționeze și că nu și-a pus implanturi, așa cum probabil a fost întrebată de urmăritorii ei după seria de imagini sexy în care apare.

„Că arăți bine asta o știi deja doar că uneori anumite lucruri devin vulgare. Că ai sânii mai se vede chiar și dacă sunt acoperiți”, „Așa nu, Lore”, „Cam mult..Nu se mai vede nimic altceva în afară de sâni”, „Apariție de prost gust”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților care nu prea au apreciat apariția Loredanei. La polul opus însă, au existat și câțiva urmăritori care i-au îndrăgit ținuta și au ținut să puncteze că artista arată foarte bine chiar dacă are aproape 50 de ani.

Foto: Instagram

Costumul de baie minuscul cu care a pozat Lori acum doi ani a lăsat pe atunci la vedere bustul bine intrat la apă, care nu mai amintea cu nimic de voluptatea afişată de solistă în celebra peliculă „A doua cădere a Constantinopolului” (1994).

Foto: Arhivă personală

Lori a negat însă vehement că şi-ar fi făcut operaţie de micşorare a bustului, așa cum neagă și acum că ar fi intervenit în zona sânilor pentru o mărire. „Nu am apelat la nici o operaţie estetică. Nici de mărire, nici de reducţie, absorbţii sau orice altceva. Mi se pare mult prea complicat, eu mă simt foarte bine aşa cum sunt”, declara Loredana în urmă cu doi ani.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ai dreptate ma,daca un om este prost si se mai si mandreste cu asta sau poate nu isi da seama cat este de prost normal ca rad oameni de el,in cazul asta de ea.Sau poate tu nu cunosti expresia "s-a facut de ras"care se refera la prosti sau proaste.
1
0
Baba rappanoasa pensionara isi scoate tigaile la inaintare.Mars la pensie fa!
1
0
Cui nu-i convine sa nu se uite!!! La bagat de vina si dat cu parerea romanii sunt campioni!
0
2
Nu ne intereseaza. Poate fi incadrata foarte usor la capitolul - babe !
8
0
O curva notorie! Pacat de talentul ei muzical, umbrit de aceste aparitii. Incredibil, ce se intampla cu aceasta tiganca!? Sa fie oare criza femeii de 50 de ani ?! Neaga operatiile estetice !? Este si o mare mincinoasa. Pai nu a operat-o sotia candidatului "noua dreapta", la presedentie !? De ce nu recunoaste ?? Ok, dar sa te expui in halul asta !?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510