REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° ConstanÈ›a Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° ConstanÈ›a Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Loredana Groza, luată prin surprindere cu o cerere în căsătorie

Loredana Groza, luată prin surprindere cu o cerere în căsătorie

Valentina CAMARA 22 aprilie 2023 | 17:32 1201

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite artiste din România, atrage o comunitate impresionantă de fani datorită talentului È™i carismei sale. În ultima sa postare de pe reÈ›elele sociale, cântăreaÈ›a a atras sute de comentarii din partea fanilor, care au rămas fermecaÈ›i de frumuseÈ›ea ei.

Loredana Groza, luata prin surprindere cu o cerere in casatorie

Pe lângă faptul că majoritatea admiratorilor Loredanei Groza i-au transmis cât de mult o apreciază È™i i-au făcut nenumărate complimente, un internaut mai îndrăzneÈ› i-a adresat „marea întrebare” artistei, cu atât mai mult că acum aceasta este o femeie singură.

Loredana Groza, cerută în căsătorie de un fan

„Te măriÈ›i cu mine?”, a fost întrebarea unui urmăritor. „Super, trăieÈ™te viaÈ›a cum È™tii mai frumos, nu ierta nimic ce-È›i place!”/ „EÈ™ti fantastică în toate”/ „Wow, È™i Maddona e invidioasă”/ „Lori, te iubesc mult!”/ „Marilyn Monroe de România!”/ „FrumuseÈ›e naturală!”/ „O divă”/ „Superbă doamnă!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, la postarea Loredanei Groza, potrivit Cancan.

Artista este din nou o femeie singură după ce tatăl ei a dat-o de gol È™i a mărturisit că Loredana nu mai este interesată de ce face soÈ›ul ei, dând de înÈ›eles că s-au separat. Numai că, nici artista È™i nici soÈ›ul ei, Andrei Boncea, nu au făcut vreun comentariu pe marginea subiectului.

Cu toate acestea, chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu, au ales să păstreze o relaÈ›ie bazată pe respect, conform declaraÈ›iilor făcute de tatăl solistei. „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. RelaÈ›iile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de duÈ™mănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat tatăl Loredanei Groza în urmă cu ceva timp.

Ce a făcut cântăreaÈ›a după despărÈ›irea de soÈ›ul ei

CântăreaÈ›a a vrut să lase în urmă tot, cel puÈ›in pentru o perioadă, aÈ™a că a plecat pentru câteva luni în India, alături de fiica ei. Ea a renunÈ›at la spectacole È™i la prieteni È™i a ales o călătorie spirituală.

Aceasta s-a pozat adesea împreună cu fiica ei, la diverse activități È™i îmbrăcate în haine tradiÈ›ionale. Lipsa Loredanei, pentru atâta vreme, a surprins pe toată lumea, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303