REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
27.1° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Loredana Groza, mesaj important pentru Simona Halep. Ce i-a transmis după ce tenismena a fost suspendată 4 ani

Loredana Groza, mesaj important pentru Simona Halep. Ce i-a transmis după ce tenismena a fost suspendată 4 ani

A.F. 14 septembrie 2023 | 00:00 485

Tribunalul Sport Resolutions a decis ca Simona Halep să fie suspendată vreme de patru ani. Sportiva a considerat această decizie una injustă, la fel cum sunt de părere nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Loredana Groza o susține pe sportivă și a ținut să-i transmită un mesaj important. 

Loredana Groza, mesaj important pentru Simona Halep. Ce i-a transmis dupa ce tenismena a fost suspendata 4 aniLoredana Groza, Simona Halep

Loredana Groza se numără printre vedetele din showbiz-ul românesc autohton care și-au demonstrat susținerea față de sportiva noastră iubită. Prin intermdiul unei postări pe Instagram, Loredana Groza a dovedit că ea crede în nevinovăția Simonei. 

Loredana Groza: „Sunt alături de tine și la bine, și la greu” 

Artista a postat un mesaj de-a dreptul emoționant, prin intermediul căruia mărturisea că o consideră nevinovată pe Simona Halep, așa cum și este văzută de către majoritatea oamenilor atât din România, cât și din alte țări. Crede în talentul și dăruirea ei și este mai mult decât convinsă că adevărul va ieși la iveală. 

„Simona, ești și vei rămâne mereu number 1, pentru toți în care bate o inimă de român! Este absurd și nedrept să fii acuzată, tu fiind nevinovată! Te-ai luptat ca o leoaică și ai făcut sacrificii pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie! Suntem o țară prea mică să luptăm cu interesele subterane ale marilor puteri, într-un sport în care se învârtesc sume exorbitante! Dar tu ai reușit să le arăți că dăruirea și talentul nu pot fi oprite de nimeni și asta nu le-a convenit! Știu că vei renaște ca o pasăre phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî! Sunt alături de tine și la bine, și la greu și îmi doresc ca toți românii să fie! Hai Simona! Hai Romania!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768