REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent”, amintiri dureroase din copilărie

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent”, amintiri dureroase din copilărie

A.F. 18 mai 2023 | 00:00 702

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent”, sezon 7, a venit în emisiunea lui Mihai Ghiță, „În oglindă”, unde a povestit despre copilăria grea pe care a avut-o. Artista are acum 20 de ani.

Lorelai Mosnegutu, castigatoarea „Romanii au talent”, amintiri dureroase din copilarie

Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la „Românii au talent”, este studentă și în paralel se dedică pasiunilor sale. Invitată la emisiunea „În oglindă”, tânăra a povestit că a avut o copilărie destul de grea, pentru că era diferită și copiii evitau să se joace cu ea.  

A câștigat „Românii au talent” în anul 2007, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Lorelai Moșneguțu și-a adus aminte de o întâmplare, din prima zi de grădiniță, când educatoarea a prezentat-o tuturor colegilor și i-a rugat să o trateze de la egal la egal.

„Am simțit că viața mea e diferită până în grădiniță. Atunci când mergeam în locurile de joacă, ca orice copil, voiam să mă joc cu ceilalți, însă mare parte din aceștia veneau doar să mă întrebe că de ce nu am mâini. Într-un fel nu am de ce să mă supăr, pentru că erau niște copii și gândirea lor, să vadă pe cineva diferit, erau curioși. Lucrul acesta m-a făcut să mă duc foarte mult pe partea artistică, să încep să cânt, să îmi găsesc alte ocupații, pentru că atunci când mergeam în locurile de joacă, nu prea aveam cu cine să mă joc.

„Doamna învățătoare, din prima zi, m-a adus în față și le-a spus tuturor colegilor”

În mare parte mă jucam singură, în locurile acelea cu nisip. Acest lucru a durat până în școala generală, când doamna învățătoare, din prima zi, m-a adus în față și le-a spus tuturor colegilor că voi cu colega voastră vă purtați de la egal la egal, iar tu, vorbind cu mine, o să fii tratată egal cu toți ceilalți, o să înveți cot la cot cu ei și nu o să existe discriminări sau favoritisme. Eu toate examenele și cel național și bacalaureatul le-am dat din materia ca toți ceilalți, nu am avut nimic în minus, eu având învățământ la domiciliu, profesorii venind acasă.”

Motivul pentru care Lorelai Moșneguțu a fost abandonată de mama ei biologică

Lorelai a fost abandonată de părinți când era mică, iar Vio, mama ei adoptivă, a îndrăgit-o din prima clipă și a spus care a fost motivul pentru care mama biologică a părăsit-o la naștere.  

„Părinții biologici nu au vrut niciodată să o întâlnească pe Lorelai. Singura noastră conexiune sunt vecinii și o prietenă de-ale mele, care a locuit lângă bunicii din partea tatălui și chiar i-a spus că Lorelai seamănă foarte bine cu tatăl ei. Eu am aflat de ce Lorelai a fost abandonată în spital, este o poveste grea. Această mamă a ei și-a dorit foarte mult copii și există anumite boli feminine care nu țin sarcinile. Ea a fost singura sarcină pe care a avut-o și a stat mai mult internată în spital, deci un efort fantastic. La ecografie i s-a spus că ar fi întreagă. Născând-o așa cum a născut-o, a avut un șoc, cum a avut și tatăl. Șocul a fost de așa manieră, încât oricine o întreba, nu recunoștea că este copilul ei”, a povestit mama adoptivă a tinerei, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768