REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 28 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6866
22.4° Constanța Sâmbătă, 28 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6866
 

Lottie Moss, prea mândră de silicoane ca să-și pună sutien

Lottie Moss, prea mândră de silicoane ca să-și pună sutien

A.F. 21 iunie 2024 | 00:00 273

Lottie Moss (26 de ani) a făcut furori pe covorul roșu de la evenimentul Raffaello Sumer Day, în Berlin. Superba blondă a purtat o rochie argintie și strălucitoare, cu un decolteu generos.

Lottie Moss, prea mandra de silicoane ca sa-si puna sutienLottie Moss, foto: Profimedia

Sora mai mică a supermodelului Kate Moss (50 de ani) nu a purtat sutien la această ținută provocatoare, lăsându-și silicoanele libere. În picioare, vedeta britanică a optat pentru o pereche de pantofi negri cu botul ascuțit.

Machiajul a fost unul natural, iar părul și l-a coafat în bucle lejere. Lottie nu se înțelege prea bine cu sora ei mai mare și mai cunoscută, Kate Moss, în mare parte pentru că între cele două este o diferență de vârstă de 24 de ani.

Lottie Moss, prea mandra de silicoane ca sa-si puna sutien

Lottie nu se înțelege cu sora Kate Moss

Deși a cochetat cu modellingul, ea nu a avut același succes precum sora ei, așa că în ultimii ani a devenit model pe platforma pentru adulți OnlyFans. Are o mulțime de tatuaje pe corp, iar anul trecut, și-a făcut unul și pe față, după ce s-a îmbătat în Ibiza. Recent, ea a declarat că regretă și că încearcă să îl îndepărteze la un salon profesional.

Ce dietă ține Lottie Moss

Lottie Moss a declarat în trecut că mănâncă sănătos și se străduiește să rămână slabă. Micul dejun îl ia în general la 10:30 dimineața, iar acesta constă în ouă fierte, pâine integrală și somon. 

Prânzul este în general la ora 1:00. Mănâncă orez cu pui sau supe de legume. Gustările sunt în general nuci, fistic sau alune. La ora 20:00, Lottie Moss a declarat că ia cina, în general în oraș alături de prieteni. Seara preferă să mănânce sushi sau rissoto cu fructe de mare. Foarte rar, își face pofta cu câteva felii de pizza. Când vine vorba de băuturi alcoolice, blondina a mărturisit că îi plac cocktailurile precum Cosmopolitan, dar nu spune nu unui shot de tequila, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar fi trebuit ca toata presa sa se pisa pa ea! O cracanata ordinara. O scarboasa cu aere de vedeta. Si ei ii pute cacatu, asa ca sictir cu zdrentele voastre!
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364