REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a dat în judecată

Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a dat în judecată

A.F. 19 iulie 2024 | 00:00 416

Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei nu a apus, dimpotrivă, acum a atins o altă etapă: cea legală. Aflăm din informațiile apărute în presă faptul că fiica lui Petre Roman i-a deschis proces penal fostului soț. 

Lovitura de gratie pentru Marius Elisei, fostul sot al Oanei Roman. Vedeta l-a dat in judecataMarius Elisei, Oana Roman

Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei de neplata pensiei alimentare și neglijare emoțională față de Isabela, fiica lor. Ce declarații a făcut vedeta, aflați din rândurile de mai jos. 

Disputa dintre Oana Roman și Marius Elisei a ajuns în instanță, după ce vedeta a depus o plângere penală împotriva fostului soț din cauza faptului că nu s-a mai implicat în creșterea Isabelei, nici financiar, nici emoțional, după cum susține mama micuței. 

În momentul divorțului, Oana Roman și Marius Elisei au semnat o convenție la notar, în care era stipulat faptul că bărbatul își putea vizita fiica oricând, fără un program impus. De asemenea, acela a fost momentul în care au căzut de acord și asupra unei pensii alimentare, după cum informează spynews.ro. 

Suma pe care Oana i-ar fi impus-o lui Marius Elisei este una modică, în valoare de 500 de lei, însă din momentul separării și până acum nu ar fi fost plătit niciun ban pentru micuță. 

Lovitura de gratie pentru Marius Elisei, fostul sot al Oanei Roman. Vedeta l-a dat in judecataOana Roman

În cauză, Oana Roman s-a văzut nevoită să facă o plângere penală pentru infracțiunea de abandon de familie, iar suma pe care Marius Elisei o datorează este, în total, aproximativ 4000 de euro.

„Acesta este un demers făcut după numeroase încercări în care a dorit să se înțeleagă în mod amiabil cu tatăl fetiței, însă fără niciun rezultat” - a fost declarația Oanei Roman, pentru sursa amintită.

Marius Elisei și-ar neglija fiica nu doar din punct de vedere financiar, ci și emoțional, căci nu puține au fost dățile în care Oana Roman a vorbit public despre faptul că sunt rare momentele în care Isabela își vede tatăl. 

„M-ați întrebat de Isabela. Isabela nu este cu mine, dar nici cu tatăl ei. M-ați întrebat și nu, nu este cu el. Ea este la o prietenă de-ale ei și este ziua acestei fetițe și stă la ea în acest weekend. Isa este deja mare și această fetiță e foarte drăguță. Nu este la tatăl ei, pentru că nu se vede cu tatăl ei decât cam două ore, o dată la câteva luni, pentru că mai mult n-are el timp. Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore”, a spus Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jidanca basholdina nesimtita !
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365