REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Lovitură de palat în AUR: Târziu și Lavric pregătesc înlăturarea lui George Simion

Lovitură de palat în AUR: Târziu și Lavric pregătesc înlăturarea lui George Simion

Replica API 2 februarie 2022 | 00:02 6726

Co-presedintele AUR Claudiu Târziu și președintele Senatului Sorin Lavric ar dori excluderea lui George Simion din funcția de co-președinte AUR, au indicat surse politice apropiate de AUR, scrie flux24.ro.

Motivul acțiunii lui Târziu și Lavric ar fi evenimentul organizat la Iași, unde George Simion l-a propus pe Călin Georgescu, președinte de onoare al AUR. De asemenea, Târziu și Lavric ar fi nemultumiți de dorința lui Simion de a-l duce în partid pe europarlamentarul Cristian Terheș.

Târziu și Lavric ar dori să ia decizia în Consiliul Președinților AUR format din cei doi și George Simion, unde au majoritatea de 2 la 1. Excluderea din AUR a Dianei Șoșoacă a fost decisă tot de Târziu și Lavric.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
George is bat shit crazy
2
1
daca il inlatura pe Simion Aur se duce in cap la procente , pai cine mai face circul ?
5
1
Dute in PNL lasai in pui mei pe rusofoni in pace.Tu chiar ai crezut in ,,Sefii Tai', ca iti sunt de buna credinta,fix pix.
8
7
Ba, AUR! Ati luat-o razna rau! Ba, baiatule... de cateva saptamani ne vorbiti numai de procente. Ce faceti prima data cand va treziti, verificati procentele si apoi cafeaua? Ba, nu de d-astia avem nevoie, ba! Au fost multi ca voi! Deja ati dat cu mucii in fasole! Va rog eu frumos, inlaturati-l pe Calin Georgescu de langa voi, v-a tras mult in jos. Eu din cauza lui nu va aleg, printre altele... Unde va grabiti, ba, asa? Usor, graba strica treaba! Sau v-a dat Vladimir Putin termen sa IESITI, pana nu vine el cu omuletii verzi? Nu mai sunt vremurile, ma! Nu se mai pune problema de intors armele.
23
8
George Simion nu a fost dintotdeauna asa, la inceput chiar imi placea ca personaj, il intelegeam perfect. Brusc s-a schimbat. Stiti cand a avut loc schimbarea asta? Cand cei din clubul lui Calin Georgescu, au vazut in el omul perfect pentru o operatiune de interes strain, TIXEOR citit invers.
26
9
Cand presa l-a bagat prima data in seama, a descoperit placerea de a fi in centrul atentiei. Mi s-a intamplat si mie, poate si voua, stiu cum s-a simtit. Pentru prima data in viata simtea ca face ceva bine. Brusc toata lumea din satul lui il cunostea, il saluta. Si de atunci, cauta sa iasa in evidenta cu ceva. Cred ca pot face o comparatie cu tinerii care fac orice pentru like-uri pe facebook. Ei bine, cam asa si Simion al nostru. De fapt, chiar face non-stop liveuri pe facebook, sa atraga multi fraieri. Verifiati cati il sustin cu cont fals sau au nume ciudate, rusesti, moldovenesti... Troli!
28
7
Nu cred, pana nu vad. Sunt sigur ca e o minciuna, tot ca sa tina prima pagina! Cu cat apar mai mult la tv cu atat starnesc interes pentru capete seci, fara scoala. Ia sa vedem!
36
11

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303