REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
28.4° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Lovitură de teatru! Au cerut majorarea suspendării Simonei Halep

Lovitură de teatru! Au cerut majorarea suspendării Simonei Halep

A.F. 9 februarie 2024 | 23:45 2157

În perioada 7-9 februarie, au avut loc audierile în procesul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) dintre Simona Halep (32 de ani) și Agenția Internațională de Integritate în Tenis.

Lovitura de teatru! Au cerut majorarea suspendarii Simonei HalepSimona Halep, foto: Profimedia

Sportiva a încercat să își demonstreze nevinovăția și să scape de suspendarea de patru ani dictată de ITIA.

ITIA ar fi cerut majorarea suspendării Simonei Halep

În ultima zi a audierilor de la TAS, a avut loc confruntarea dintre Simona Halep și cei de la ITIA. Potrivit stirileprotv.ro, cei de la Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis au susținut în fața instanței că substanța interzisă Roxadustat nu a ajuns accidental în sistemul dublei campioane de Grand Slam.

Din acest motiv, acuzatorii au cerut majorarea pedepsei inițiale. O alegere cel puțin surprinzătoare, având în vedere că ITIA a fost organizația care a decis inițial suspendarea de 4 ani pentru fostul lider mondial.

La TAS, a fost audiat și Patrick Mouratoglou care și-ar fi asumat răspunderea pentru faptul că în organismul Simonei Halep a fost găsită substanța interzisă. Astfel, Simona Halep poate spera la anularea suspendării sau măcar la reducerea pedepsei. 

Simona Halep, după procesul de la TAS: „Nu știe nimeni când va veni verdictul”

”Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.

Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp. Nu știe nimeni când va veni verdictul”, a transmis Simona Halep, potrivit euronews.ro.

În mod normal, verdictul final în cazul Simonei Halep ar putea fi făcut public la trei luni de la încheierea audierilor, ceea ce înseamnă începutul lunii mai, citează digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie să iau roxadustat din farmacie pentru tratamentul dat de dom' doctor,mă costă scump pentru că nu plătesc asigurările de sănăt**e,că nu vreau.Poate mi zice domnișoara tenismena ce supliment a luat și de unde că să caut să cumpăr pentru că poate iese mai ieftin roxadustatul din supliment decât cel de la farmacie. Dacă vrea să mi zică ,dacă nu,întreb alți tenismeni .
6
0
Primi verdictul peste patru ani și ceva,când se va prescrie problema. Până atunci fata are timp de gândit,de răzgândit și de dezintoxicare.Sunt centre care te ajută, deși nu prea mult,dacă ai dat în patima beției,a jocurilor de super noroc,a mancatului fără oprire și a drogurilor.Poate încerca pentru că e aproape gratis,dacă și făcea probleme că i prea scump.
6
2
daca ai demnitate, stai in banca ta! daca nu, iesi la drumul mare!
6
0
Are oi....
8
2
Nu există pădure fără uscăciuni indiferent r*mâni m*******i etc In comentarii se vede că sânt multe uscături numaie pădurea Simona Halep are cine să o judece Vă place să jigniți să criticați numai la voi nu vă uitați
4
8
Nu cred ca i se va mari perioada de suspendare a Simonei Halep dar nici nu i se va reduce,ramane asha cum s-a stabilit prima data,4 ani suspendare pentru o campioana prinsa drogata si cu falsuri in pashaportul medical,ca nu s-a drogat voluntar asta nu conteaza cum nu a contat nici la altzi sportivi prinshi drogatzi indiferent din care tzara de pe pamant erau,ca sau drogat in trecut si se drogheaza si astazi si altzi sportivi se shtie dar daca nu au fost prinshi pana acum,asta e norocul lor;concluzia nu va mai facetzi idoli din sport numindui regi,regine,printzese sau extratereshtri pentru ca nu sunt ci sunt si ei oameni uni din dorintza de a fi campioni recurgand la droguri"adica furand"si daca au fost dopatzi fara voia lor atunci campioni nu au cucerit ei titlurile ci aia care iau facut din oameni robotzi.
2
1
Mult succes Simona Halep!
2
10
Nu ai cum să gândești ca un francez englez sau german Tara asta are mulți înapoiați de-aia și cine o conduce profită că r*mânul e deștept ca țeava de tun Nu ai voie să judeci pe cineva are cine să o facă Poate a greșit e viața privată personală a fiecăruia Mulți aruncați cu noroi dar nu vă uitați la voi in casă că vă intră iarba in gură Mulți sănteti campioni doar la clefetit din mâncătoare și atât Cu asta vă hrăniți ce face x sau y vă fuke grija de alții Măcar de mâine uitativă la voi in casă nu la alții
2
10
Te ai dus imbracata ca la piata!Se vede ca nu ai avut niciun respect pentru cei care iti hotărau viitorul carierei!
7
3
ce fatza de mini Sosoaca are
10
3
Nu sunt lepre ala, dar vezi ca sigur ai creierul prajit rau de la Tiktokareala daca iti da scurtcircuit creierul la 172 de cuvinte si numesti asta pomelnic, dovada ca n-ai mai citit o carte de mult, poate niciodata, avand in vedere ca o pagina de carte normala are in medie 250-300 cuvinte per pagina. Tu ai creierul atat de varza ca si o jumatate de pagina de citit ti se pare mult. Tiktokul prajeste creierele si tu esti dovada vie.
6
6
bai LEPRA ...asta esti tu cu neamul tau nu mai manca c***t de alte etnii vezi-ti de tine LEPRA
3
13
Nu ,,decartezi" , nu treci, ca la UMC.
0
1
astuia i-a regulat vreun m******n nevasta sau mama. altfel, sanatos la cap fiind, nu te apuci sa scrii ditamai pomelnicul.
6
11
Așa sunt machid0nii. Urcă pe scara ierarhică prin mangleli, furtisaguri, fără muncă și apoi să te ții fală la ei. Ca doar asta contează pentru ei. Au parazitat instituțiile publice și zboară din birou în birou și de pe o funcție sau îndatorire pe alta, până ajung să nu facă nimic, să o frece pe aceiași bani ca și alții care chiar muncesc și trag, și mai și chiulesc de la program. Ăștia sunt machid0nii. Evazioniști, manglitori și puturoși, dar buni să se fălească, ei - marii afaceriști care umblă prin oraș pe la mese doar ca să afle bârfe de care se folosesc apoi tot ei, turnători. Ele, maimuțele, niște închipuite,zici ca au trăit în Paris în anii 1920, la pension, numai figuri de prințese, însă capul nu le duce decât să se uite după țoale și să se studieze una pe alta pe la nunți, unde se bârfesc ca apucatele. De curvasaraie și de la ei și de la ele, nu mai vorbim. Asta e lumea machid0neasca a lor, scârboasă.
22
4
Simona va intra pe teren în viitor doar Kosta Halep la ferma . În rest a ieșit de pe alte terenuri ca o Impostoare pe ușa din dos .
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510