REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

LOVITURĂ pentru bărbați: AUR anunță că vrea să reintroducă armata obligatorie

LOVITURĂ pentru bărbați: AUR anunță că vrea să reintroducă armata obligatorie

Replica API 13 decembrie 2020 | 02:49 4510

Lovitură pentru bărbații din România. Copreședintele AUR, George Simion, a spus, vineri seara, la „Marius Tucă Show”, că vrea să introducă armata obligatorie.

„Licee și universități în limba română unde sunt comunități românești. De asemenea, pregătire militară obligatorie”, a spus și George Simion, la Marius Tucă Show.

Claudiu Târziu a mai spus că AUR va lupta în Parlament pentru „interesul național”. „Noi intrăm să ne batem pentru interesul național. Din acest punct de vedere nu aveți a vă aștepta la surprize neplăcute. Ne vom spune punctul de vedere la Cotroceni, Iohannis va rămâne probabil în variantele lui”, a spus copreședintele AUR, la Aleph News, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Simion asta face 35 de ani la anul, normal ca il doare in basca. Potrivit constitutiei incorporabil esti daca ai intre 20 si 35 ani.
3
0
Din nimic ati venit si tot in nimic veti disparea, secaturilor!
14
3
Cum sa detina scalvii arme? Sau si mai grav sa aleaga ei seriful? Ce-ati facut ma tampitilor cu aurul vostru? Le-ati dat la astia idei? Ce facem daca pune pulimea mana pe arme? Nu va dati seama ? TAMPITZILOR!
8
5
Cand ai 9%, poti spune ca vrei sa zbori pe Luna. Cine te opreste sa vorbesti? Adevarul, ca romanilor le cam place lalaiala...
19
4
Lui zeus si multi cretini respira aerul degeaba
11
8
Arunca o piatra in balta si toti fraierii pun botul.
14
4
Sorin Strutinsky prin intermediul Elan Schwarzenberg - Bobby Paunescu - George Simion. Amintiti-va cum a castigat Kolomoyskyi, prietenul lui Elan, in Ucraina anul trecut. AUR e ceva prea frumos ca sa fie adevarat dar daca castiga, atunci dezastrul de la Constanta se va extinde in toata tara, definitiv.
13
6
Da' un proiect de lege ptr. alegerea de catre cetateni a sefului politiei si inarmarea populatiei cu arme de foc ca in SUA de ce nu faceti? Cu examen si la bibilica si la practica, cu permis, cu un nr. limitat de cartuse in incarcator 10 imi ajung ca nu vreau sa invadez Botswana sau sa cuceresc Moscova si alte asemena detalii. Las' ca va aparam noi, POPORUL tovarashi politicieni si politruci. De ce va e frica? Doar aveti incredere in noi, nu? Ca doar de binele nostru nu mai puteti voi secunda de secunda pe bani si privilegii multe in Parlament, nu?
9
6
Nu este obligatorie, este voluntara chipurile pe model elvetian dar adaptat romaneste adica nu ai voie cu arma acasa si in loc sa faci trageri un we pe luna o sa faci instructie si munci patriotice 2 ani continuu fapt cu care sunt perfect de acord : sa-mi dea mie arma pe mana si primul pe care il impusc e Toba si al doilea Simion!
12
2
F bine ca vor sa introduca armata, o parte din astia care comentati impotriva e clar ca sunteti baieti cu fusta. Lol
16
14
In Elvetia armata este obligatorie,din considerente specifice tarii. Pentru noi propunerea va ramane doar ca o sursa de venit a ziaristilor,un subiect oricum de ignorat dar ce va fi luat ca ciomag de dat in cap celor de la AUR,ca sa se diminueze atentia fata de marile orori facute de asa zisele partide istorice care nu mai au nimic in comun cu ideologiile ci doar denumiri ,brand. Propagandistii servili sistemului stalinist schzoid sprijinit de PNL- USR profita si induc populatiei starea de frica fata de bine,acceptarea in continuare a demolatorilor de tara si destine umane ca fiind OK.
11
3
Cretinii psihopati nu iubesc libertatea si vor putere asupra semenilor .Armata obligatorie le satisface aceasta dorinta animalica .Celor care vor armata obligatorie le recomand un control la tartacutza
19
8
AUR sa stea mai aproape de PSD ca n-o am asa lunga, pentru cind le voi da muie...
24
4
Armata si munca obligatorie si fara asistati sociali
16
8
daca in fiecare unitate militara se infiinteaza si un salon de cosmetica ,epilat pensat etc eu sunt de acord .
12
7
O idee foarte buna, astfel mai invata si generatia asta noua sa se mai disciplineze. Ca ne am satrat de bombardieri si influenceri
11
9
Am auzit ca sososososoaca avocata de la astia este machidoaanca.....asta spune multe.....bbeeaahhhh
19
2
Buna idee...
12
12
Ghicitoare. Carui stat mare si ostil din zona ar servi deprofesionalizarea armatei romana si de a folosi cei 2% din PIB sa tinem cu forta tinerii in unitati in loc sa-i folosim pt modernizare si pt unitati profesioniste?
17
3
Unionisti adevarati acum easa la iveala ca de fapt sunt un fel de rusofoni ,sunt curios daca leau zis la votantii lor ,ba noi asteptam lumina de la est.Sunt putin confuzi baietii il slavesc pe Antonescu dar asteapta sa ii ajute prietenii de la est,te pisi pe tine ce le coate ,mintea si au mai luat o sosie de general in grup care in 89 a dat ordin sa se traga in manifestanti.
18
2
Pura demagogie , de aici puteti sa va dati seama , ca acest asa zis partid , nu face decat sa promita iluzii unor oameni neinstruiti . Armata obligatorie in Romania este imposibil de introdus in contextul actual , Romania este tara membra NATO , iar in cadrul acestei aliante , militarii trebuie sa provina numai din randul soldatilor profesionisti , dar cine stie , poate Haur ne va scoate din NATO si ga introduce armata onligatorie ca in Rusia , ca tot a luat ideologua de la ei .
81
4
Foarte bine, o sa va votez!
11
23
cici, in 89 a fost diversiune si a fost coordonata de cei cu grade care exista si acum nu de soldatii amarati care au respectat ordinele lor, iar ION de la 20:14 sa-mi spuna mie cu ce program a venit PNL-ul in afara de peee seeee deee ca eu nu l-am vazut!!!
17
8
Inclusiv george simion va face armata, ahahaha ce prost!
25
3
Boul asta de george simion a facut armata?
32
5
Machidonimea si tiganimea cu bani oricum nu o sa faca armata. O sa va dea la mwe platitorilor de taxe. Apoi..in caz de ceva tre sa iesiti sa muriti sa le aparati lor averile facute din lapte si branza evident..nu din furaciune.
28
4
S-a vazut in 89 ce a facut armata. A facut pe ea. Noroc ca s-a terminat relativ repede ca se omorau toti intre ei..mai omorau si civili. Cat profesionalism. Daca ne dadeau ungurii sau bulgarii o basina luam dauna totala. Acum ce sa zic..vor dun nou sunca din fasolea soldatului si niste pensioare speciale. In orice caz..prima data sa ii cheme pe astia care i-au votat.
22
4
Nu compara serviciul militar obligatoriu in termen, cu frecarea de pula a voastra, a acelora care iesiti la pensie la 40-45 de ani fara sa trageti un glont impotriva vreunui dusman imaginar. Eu stiu despre ce vb pentru ca am stat 2 ani la marina..,si la marina era bine sa zic. Dar tot puscarie, cu dormitul la gramada cate 60 intr-un dormitor, inchis in unitate, mancare de cacat si bataie de joc. Acum vrei sa-ti vezi copilul la fel? Sau poate nu ai sau ai fata si te doare la basca. Tu compari armata facuta de mine sau altii cu viata de astazi de la politie sau armata? Salariul vostru, cu solda?
27
14
AUR sa ne suga pula la toti.
33
16
Daaaa, sai adune de pe tomis, cu arcanul la marina, 2 ani. Sa fie satui de laba ca vaca e stiuleti. Dau faliment coafoarele, berber si cluburile
18
5
Inclusiv pentru fete!
11
10
Sunt pt armata! Prea multi dobitoci care nu se maturizeaza nici la 25 ani, nu inteleg importanta unei familii, se drogheaza ca tampitii in lo9c sa-si gaseasca un loc de munca sau sa-si cumpere o casa
22
28
impotriva serviciului militar. Voi sunteti cei care spuneti ca militarii nu fac nimic si ies devreme la pensie cu mii de lei. Constat ca acum va e teama sa faceti armata. Nu mai este bine? Buai maimutoilor de plus poate acum cand va tremura curul pentru un an de serviciu militar va reveniti si incepeti sa respectati militarii si politistii afland cat de greu este sa fii la ordin 24 7. Dar se stie foarte bine ca nimeni nu iubeste soldatul cat timp inamicul nu i la poarta. Asa era si inainte de 1989. Toti erau impotriva armatei si militiei ca aveau privilegii. Apoi strigau Armata e cu noi!
25
26
George Simion ala nu stie ce vorbeste , el crede ca face cum il bese pe el mintea. Ar fi bine sa o bage, ca prea multe pzde pensate. insa nu cred ca o sa-i lase nato si ue
27
9
Gogule sa vezi rahat cat se mancam in parlaRect
13
4
Sa se faca armata adevarata.Cum s-a facut in 1949-1950-1951.Atat se facea armata, nu un an.Si nu i-a fost trecuta nici la pensie, 35 de ani de munca,fara sporiri de si a avut grupa a 2 a.I-au terecut jumatate din anii de munca grupa de birou.Altii azi ies la 45 de ani cu mii de lei pensie,fara vechime si fara armata facuta ani de zile. Iar pensia urmasului este de 1200 de lei.
9
20
primul pas de aducere la normal a societatii.O perioada in care inveti sa fii disciplinat,sa respecti,sa stii cine esti si ce vrei sa devii...toti tinerii au nevoie de acesta perioada in care se vor redescoperi...,
23
24
Cam greu sa ii scoti din coafor.
34
10
Adunati asistatii sociali boschetarii,somerii si toti care freaca pula si nu vor sa munceascs in varsta de 20 de ani la armata cu ei.Stagiu militar exact ca in Rusia 1 an de zile sa le iasa cacatul de vedete din cap.
35
13
cine sunt jegurile astea- partid format din familii- nu suntem la gradinita oameni buni, voi chiar visati frumos. Nu stiu cum de nu realizati si cat de penibili sunteti? Ce va necurat exista in votul asta, oricum sunteti mai analfabeti decat PSD
33
17
Bine maaaa! Sa vezi circ acum.
21
2
vezi de aia e bine sa se dea lege, inainte ca un partid sa se inregistreze, sa publice programul de guvernare sa stie lumea ce coace fiecare oficina ! asa s-au rujat toti, zambesc toti pana le dai votul, dupa aia scot programul din maneca ! nu zic ca pregatirea militara nu e necesara, insa sa fie pusa in programul de guvernare inainte de vot sa stie lumea ce vrei cu adevarat ! pe puncte in detaliu de la a la z si daca nu respecti programul sa fii sanctionat penal si pecuniar !
37
8
ce se fac pensatii cu blugi suflecati sa se vada ciolanele epilate
40
49
Ce fac astia vor armata obligatorie primul inrolat va fi presedintele lor sa nu mai stea golan pe strada sa faca 7 ani ca la coreia de nord
29
14
foarte bine AUR felicitari si succes in continuare
29
48
de unde bani pentru cazarmament, mancare, uniforme si altele? cazarmele s-au deteriorat, armament clasic nu mai e ca nici nu mai producem, luam doar rable de la americani, la munca nu mai pot fi scosi nici puscariasii, asa ca.... sa fim realisti!!!
38
11
Si femeile fac armata. Politicaly corect cum zice neomarxismul comunist din noua ordine mondiala a USR. Asa ca...lovitura ar fi mai mare.
27
6
astia au si inceput sa bata cimpii Populism pentru prostime Oare stiu citi romani sint afara ? cum ii aduci in tara la catanie ? e nebun vre-o unu sa-si lase jobul ? pe timpul comunistilor locul de munca era pastrat acum nu poti obliga un privat sa stea cu postul blocat Asa ca au debutat cu o mare prostie si prevad ca este doar inceputul
34
16
Nu-i asa ca ti-e frica de Armata, pitiponcule ? Ai sa cam belesti pula , o sa bagi sectoare si taras pe burta xe o sa-ti creasca la loc parul proaspat epilat de pe glezne ! Poponarule ! Oricum , Armata nu este pentru pizdificati ca tine !
33
19
nu-i mai voteaza nimeni la urmatoarele alegeri
31
22
bravooooo!!!
23
19
cu armatu lui de comunist infect!!! in toata lumea asta nu ie ogligatorie si iel vrea armata mare realizare face pentru romania si romani,parca era interesat de jafurile si furturile la astia din alte partide nu de armata!!
23
26
Boschetarii la armata
26
10
Bai, e bine cum voteaza tineretul asta. Vrea armata obligatorie. In sfarsit o sa inteleaga si ei cum e cu viata asta. Treaba e...daca spuneau asta inainte de alegeri cam cum erau procentele la vot.
27
13
In caz de razboi vom apara pamanturile strainilor sau ale golanilor care au cumparat toata Romania, inclusiv terenul boschetarului traian basina de la Nana. Mergeti in armata dragi prosti ca strainii va vor.
21
19
La urmatoarele alegeri AUR ia minim 40%. Eu o sa i votez. Si ma oftic ca n am auzit de ei ca i votam si acum. Succes AUR!
26
34
intii sa introduca mitralierea pesedeilor care au furat mai mult de 100000 euro pe stadioane,ca vadim.Apoi sa traga apa duPa ce vorbeste sosoaca pitica oligofrena atomica.Pe urma sa mai pupe niste moaste,dar sa se trateze acasa,ca emai sigur.Si ,la sfirsit,cui ii pasa de ce zice haur???
17
22
F bine,sa bage armata obligatorie.O idee excelenta!
37
24
Au votat cu capul in nori.dar raul cade pe altii nevinovati.
16
25
Bai copiacilor, nu mai copiati toate prostiile la alti.. Poate baga armata obligatorie la ei in partid... Au cumva astia majoritate in parlament??? Offff offf..
23
20

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620