REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Lucian Bolcaș, de acord cu Klaus Iohannis: 'Asta ar fi rezolvat foarte multe lucruri!'

Lucian Bolcaș, de acord cu Klaus Iohannis: 'Asta ar fi rezolvat foarte multe lucruri!'

Replica API 14 august 2018 | 01:46 457

Avocatul Lucian Bolcaș a reacționat vehement în contextul declarației președintelui Klaus Iohannis.

”Sesizarea Parchetului General a fost făcută în momentul în care Parchetul Militar și alte structuri ale Parchetului General deja inițiaseră o anchetă. Deci a venit la uși deschise de alții. Parchetul Militar face parte din structura Parchetului General. (...) A diviza Parchetul, care trebuie să fie o structură unitară, e un act de deturnare a ideii de justiție. Nu există Parchet Militar străin de Parchetul General.” a spus avocatul Lucian Bolcaș pentru DCNews.

Diversiunea invocată de președinte, idee periculoasă

Avocatul ne-a mai spus, despre declarația președintelui cu referire la o diversiune făcută de Putere prin infiltrarea agitatorilor în Piața Victoriei, că ”ceea ce a făcut președintele contravine rolului și poziției sale constituționale. A vorbi despre diversiuni despre cu privire la care nu există niciun fel de dovadă și niște impresii subiective conduce la dezbinare. Ideea de diversiune foarte periculoasă într-o societate nu poate fi constituită pe impresii subiective.”

De acord cu demisia!

Cât despre ”ar fi trebuit să fie până în acest moment cel puțin o demisie”, Lucian Bolcaș a răspuns: ”Sunt absolut de acord. Trebuia să fie demisia sa până-n acest moment, asta ar fi rezolvat foarte multe lucruri. Este dreptul președintelui de a aprecia prestația Guvernului pe care el l-a numit și de care este responsabil. Tot ce se întâmplă este responsabilitatea împărțită cu cea a președintelui.”

Sursa: DCnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lui lucian bolcas si a celor ca el le urez sa aiba atata dreptate in iad ,cata au avut si pe pamant!
0
1
Avem un presedintele penal si tradator de tara. Ce ne mai trebuie ? Sa ii dam hartie sa isi scrie demisia sau varianta II sa iidam dulapului sasesc multa multa mu..ie.
1
1
vierme batran, locul tau ar fi trebuit sa fie sub papucul lui Erdogan, o lume intreaga critica actiunile militienilor si tu ne predai lectia obosita despre democratie, rusineee sa va fie!
3
1
esti batran degeaba.adica te comporti ca un idiot ca nu esti,te prostituezi moral de fapt,cati bani ti-ai luat de la muiepsd?
4
3
Cu un presedinte penal si tradator de tara nu vad bine Romania si pe romanii cinstiti!
2
6
Testoasa mai traieste? Lingau comunist lipsit de personalitate politica....
11
8

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016