REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
29.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Lucian Viziru, executat silit. Suma ireală datorată de artist

Lucian Viziru, executat silit. Suma ireală datorată de artist

Ana Maria LIPAN 24 iulie 2023 | 00:00 2141

Lucian Viziru a revenit în România după ce a locuit în Germania timp de şapte ani, dar are deja probleme cu legea, ajungând chiar să fie executat silit.

Lucian Viziru, executat silit. Suma ireala datorata de artist

Lucian Viziru, executat silit. Suma pentru care actorului i s-a deschis proces este una infimă, de numai 331 de lei, la care se adaugă 50 de lei cheltuieli de judecată. Artistul nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului, dar avocatul său, Cosmin Bolosin, a explicat că, cel mai probabil, este vorba de o datorie la o firmă de telefonie.

„Augustin Viziru ar fi într-un fel executat silit de către o anumită firmă de recuperări. Această firmă, dacă veți observa, are în vedere facturile telefonice care au fost neplătite, pentru asta este, din punctul meu de vedere, suma așa de mică”, a declarat Cosmin Bolosin.

Dacă în plan profesional, lucrurile merg foarte bine pentru Lucian Viziru, mai ales că anul trecut trupa Gaz pe foc s-a reunit și a urcat pe scena Untold, în plan personal artistul are probleme. Recentm, acesta a dezvăluit că nu mai vorbeşe cu fratele său, Augustin Viziru.

„Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni, iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. Acum nu ne prea vorbim, în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcast-ul respectiv (nr. – la Radu Ţibulcă). M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație. Una peste alta, au fost momente când ne-am înțeles foarte bine, și asta s-a întâmplat când am lucrat împreună la Regina”, a declarat Lucian Viziru, potrivit romaniatv.net. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768