REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Lucrări de toaletare și corecție a arborilor în Constanța

Lucrări de toaletare și corecție a arborilor în Constanța

Cristina BĂRBUCEANU 27 februarie 2023 | 12:53 1114

Zilele acestea, echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice intervin pentru toaletarea arborilor în cartierele Inel II, Dacia, CET și Km 5, urmând ca zilele următoare să ajungă și în Poarta 6, Km 4-5, Tomis Nord și zona Eden. Se va acționa în aceste cartiere până când se vor rezolva solicitările venite de la constănțeni, persoane fizice, persoane juridice sau asociații de proprietari. Solicitările de toaletare depuse în timpul anului care nu au reprezentat o urgență au fost programate pentru perioada în care se recomandă astfel de intervenții asupra coroanei arborilor.  

Lucrari de toaletare si corectie a arborilor in Constanta

Activitățile de toaletare și corecție a arborilor sunt necesare atât pentru eliminarea ramurilor uscate, bătrâne sau atacate de carii, evitând astfel prăbușirea copacilor, cât și pentru eliminarea riscului de accidente, în cazul crengilor care afectează siguranţa traficului pietonal şi rutier și integritatea imobilelor aflate în apropiere.  

Lucrari de toaletare si corectie a arborilor in Constanta

Pentru ca intervenția echipelor și accesul utilajelor să nu fie îngreunate, facem apel la conducătorii auto să nu parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări.  

Lucrari de toaletare si corectie a arborilor in Constanta

De asemenea, în cazul unor situații de urgență, cetățenii pot semnala problemele din teren apelând Dispeceratul Primăriei Municipiului Constanța la numărul de telefon 0241/550055. Dispeceratul este disponibil 24/24 ore. Ulterior, o echipă de intervenție se va deplasa la fața locului pentru verificarea și rezolvarea sesizării. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca se face de ce se face daca nu se taie de cce nu se taie ca o sa cada peste batrani si copiii cu gravide in brate! O singura observatie am: sunt prin Tomis Nord o multime de boscheti gradini inchise de mosi de pe la parteruri.
1
4
Ei taie doar crengile laterale pana cand ramane un batz lung si asa se rup si mai repede...Din inaltime, nu se taie deloc sau sa se rotunjeasca coroana. Plopii dintre blocuri au depasit ultimul etaj!
4
1
Și eu îți dau ție UE.
2
3
dorei care poa sa tina o foarfeca in mana. Iar daca stie sa umble cu drujba primeste medalie !!! Mwie primarului !!!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510