REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Lucrări FĂCUTE de mântuială la Eforie? La primul vânt au ZBURAT ACOPERIȘURILE! VIDEO

Lucrări FĂCUTE de mântuială la Eforie? La primul vânt au ZBURAT ACOPERIȘURILE! VIDEO

Replica API 18 ianuarie 2018 | 00:00 547

Vremea rea s-a instalat la Constanța! Nu mai este o noutate. Cod galben de vânt și ninsori, apoi cod portocaliu. Și, chiar dacă toate se voiau a fi bune și frumoase, iată că nu a fost deloc așa. Nici oamenii nu au ascultat de avertizări, s-au aventurat la drum și astfel au început necazurile. Blocaje, vehicule derapate, accidente rutiere, autotrenuri răsturnate pe carosabil, drumuri închise, trafic rutier paralizat. Însă, au apărut și nefericitele evenimente provocate de vânt. Panouri publicitare puse la pământ, ghirlande luminoase căzute pe carosabil, copaci căzuți, inclusiv peste mașini, stâlpi, chiar și garduri sau pereți ai unor imobile, localități întregi lăsate fără apă și curent electric.

Situația nu a fost alta nici la Eforie! Aici, vântul puternic a smuls tabla acoperișurilor de la locuințele sociale și de la blocurile ANL. Primarul Robert Nicolae Şerban a declarat că lucrările la locuințele sociale au fost finalizate în perioada anilor 2007 - 2008, iar în 2009 blocurile ANL. ”Mâine (vineri, 19 ianuarie) vom face o evaluare a pagubei și vom stabili dacă vom trage la răspundere firmele care s-au ocupat de lucrări. Momentan, prioritatea noastră este degajarea drumurilor”, a spus el. Totodată, precizăm că, tot în Eforie, au zburat și acoperișurile mai multor locuințe private, dar au fost dărâmate și coșurile de fum.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ANL-urile au fost facute de firme acreditate e catre primarie pe vremea aceea se stie cine avea coloana vertebrala si dadea 30% primarului inapoi prin paraandarat! Deci se stie ca lucrarile sant subevaluate ca sa dea bine in buzunarele smecherilor.DNA va invitam !
0
0
bravo - Robert chiar se drogheaza iar spaga pt el o ia Toto o filtreaza Crusoveanu si ce ramane ii da inapoi lu Robert
1
1
Ba nebunilor astea sunt facute acum 10 ani ! Si de anul trecut trebuia sa se faca intretinerea lor ! Da pl cine sa faca drogatul ala ! Doamna Cucu vezi k te-a informat prost domnul Ionut! Asa ca nu mai trageti concluzii pripite! Atentie ! Robert chiar se drogheaza!
1
1
Firmele pesedistilor fac lucrari de mantuiala
2
1
Firme care nu sunt competente firme inventate peste noapte cu muncitori dupa strada
2
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166