REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare continuă în municipiul Constanța

Lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare continuă în municipiul Constanța

Victor ROTARU 23 februarie 2023 | 00:00 930

Lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare continuă în municipiul Constanța în mai multe zone ale orașului. În prezent, se lucrează pe strada Theodor Burada.

Lucrarile de inlocuire a conductelor de termoficare continua in municipiul Constanta

Pentru siguranța persoanelor care tranzitează zona, dar și pentru buna desfășurare a lucrărilor, începând de astăzi circulația rutieră va fi blocată pe strada Theodor Burada pe tronsonul cuprins între strada I.L. Caragiale și strada București pentru o perioadă de 30 de zile.

Închiderea străzii este necesară pentru că lucrările vor afecta prima bandă de circulație. În plus, este necesar spațiu pentru montarea țevilor provizorii pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic, dar și pentru manevrarea în siguranță a utilajelor.

Pentru că lucrările se derulează pe trotuar, la limita gardului Cimitirului Central, și pentru prevenirea eventualelor incidente, societatea contractată a montat provizoriu mai mulți popi metalici, urmând ca odată cu finalizarea lucrărilor structura gardului să fie consolidată.

„Rugăm participanții la trafic să manifeste înțelegere și să folosească rutele alternative. Amintim că este vorba despre traseul Magistralei I, aparținând rețelei de transport a agentului termic primar. Acest tronson de magistrală face parte din proiectul de modernizare cuprins în Etapa I finanțată prin Programul Operațional Infrastructura Mare axa 7.1, în valoare totală de 50 de milioane de euro, fonduri accesate de Primăria Constanța pentru îmbunătățirea condițiilor de încălzire a populației racordate la sistemul centralizat.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr siguranta cetatenilor, in intersectia trocadero, cazusera toate gardurile de protectie, la sfirsit de saptamina. am sunat la 112, am vorbit la politie, au promis, n-au facut nimic. gardurile de protectie au fost imediat puse pe pozitie de firma care lucra, nefiind locala si plecati muncitorii acasa.despre ce vorbim?
1
0
terminati lapusneanu
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677