REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Lucrările de modernizare a DJ393, sectorul Arsa– Albești – Coroana, la final!

Lucrările de modernizare a DJ393, sectorul Arsa– Albești – Coroana, la final!

Mirela PASCAL 21 februarie 2023 | 00:00 1194

Consiliul Județean Constanța a semnat recepția finală a lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ393, sectorul ArsaDJ391 – Albești – Coroana, în amplasamentul de lucrări din localitatea Arsa. Președintele CJ, Mihai Lupu, s-a aflat pe teren și a verificat lucrările, iar concluzia de final este un pozitivă.

Lucrarile de modernizare a DJ393, sectorul Arsa– Albesti – Coroana, la final!

”Dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii de drumuri reprezintă o condiţie obligatorie pentru stimularea economiei acestui judeţ. Din păcate, încă există localități în care, această primă condiție de dezvoltare nu este îndeplinită, care rămân izolate economic și inaccesibile turistic și cultural, tocmai din acest motiv. Localitatea Coroana, ca multe alte localități ale acestui județ, nu s-a aflat pe harta obiectivelor de investiții în infrastructură și nu a beneficiat niciodată de drumuri asfaltate. Drumul județean DJ393, ce face legătura între localitățile Coroana, Albești și Arsa era la stadiul de pământ, iar pentru prima dată, acest sector de drum a fost adus la stadiu practicabil, modern și sigur pentru locuitori și pentru toți cei care tranzitează aceste localități.

Lucrarile de modernizare a DJ393, sectorul Arsa– Albesti – Coroana, la final!

Era un lucru normal, o investiție ce nu avea nevoie de prea multe analize și fundamentări, ci mai degrabă reprezenta o obligație față de cetățenii acestor localități. Ar fi fost cu adevărat un moment de sărbătoare, dacă, alături de noi ar fi fost prezent și cel care a inițiat acest proiect și care a clădit efectiv comuna Albești, regretatul Gheorghe Moldovan. Nu ne rămâne decât să îi continuăm munca și să facem tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea acestor localități și a tuturor UAT-urilor din județ. În ceea ce privește infrastructura de drumuri, avem obiective clare și un program de reabilitări și modernizări de drumuri ce vor fi duse la bun sfârșit„, a spus Lupu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doamne ce frica imi este sa nu ma dea afara astia de la regie , ca la cat de puturoasa sunt nu ma angajeaza nimeni , plus ca sunt cea mai urata femeie de la regie si sotul nu mai face sex cu mine , munca nu imi place si colegii stiu asta , sper sa nu ma dea afara daca se face reorganizare .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510