REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Lucrările la DJ 393 Coroana - Albești s-au încheiat

Lucrările la DJ 393 Coroana - Albești s-au încheiat

Victor ROTARU 3 noiembrie 2023 | 08:18 1162

Proiectul privind reabilitarea și modernizarea DJ 393 Coroana – Albești s-a încheiat. Recepția lucrărilor a fost făcută de conducerea Consiliului Județean Constanța, în prezența directorului general adjunct al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A.

Lucrarile la DJ 393 Coroana - Albesti s-au incheiatRecepția drumului DJ 393

„Pe parcursul a peste șapte luni, zeci de mii de tone de piatră și asfalt au fost așternute pe acest drum, în mii de ore de muncă neobosită. Această realizare a fost posibilă datorită eforturilor și profesionalismului echipei noastre. Vreau să mulțumesc și locuitorilor din zonă pentru răbdarea de care au dat dovadă pe parcursul lucrărilor de reabilitare. Știu că a fost uneori incomod, dar rezultatul a meritat așteptarea. Să aveți parte de drumuri sigure și călătorii plăcute pe acest tronson reabilitat!”, a transmis Constantin Nicolae, director general-adjunct al DJCT.  

Tronsonul de drum a fost reabilitat și modernizat pe întreaga suprafață, s-a turnat un strat dublu de asfalt (binder și stratul de uzură), au fost refăcute podețe de diverse dimensiuni, s-au realizat rigole, au fost montate indicatoare rutiere și s-au realizat marcajele rutiere.    

„S-au alocat resurse semnificative pentru acest proiect de reabilitare, iar lucrările au fost gestionate cu maximă responsabilitate de angajații de la Drumuri Județene Constanța.  Utilizarea a 10.000 de tone de asfalt și 35.000 de tone de piatră pentru 6,7 km de drum nu poate decât să confirme eforturile și expertiza echipei care a gestionat această investiție, timp de șapte luni de zile. Împreună ne-am asumat un program bine structurat și prioritizat și am convingerea că se va interveni eficient pentru a acoperi întreaga rețea de drumuri județene”, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia au sedinta sau il cearta pe cel de la drumuri?Ce-mi plac pozele astea cu multi functionari publici(deducem ca sunt prea multi) si un muncitor
1
0
cica drumul asta a fost facut de curand. am fost acolo. atatea cratere nu am vazut decat in razboiul din ukraina. localnicii spun ca atunci cand s a facut, s a furat la greu. cetateni! nu mergeti pe acest drum ca e drumul oaselor! sa va tuf pe cei care l au trecut la executat si multi ani la puscarie!
1
1
Dar Amzacea -Pecineaga cand?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510