REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ludovic Orban anunță că izolarea va mai dura: „Suntem departe de a ne relaxa, îi rog pe români să mai reziste“

Ludovic Orban anunță că izolarea va mai dura: „Suntem departe de a ne relaxa, îi rog pe români să mai reziste“

Replica API 8 aprilie 2020 | 23:51 2352

Premierul Ludovic Orban, a spus, miercuri, în direct la B1 TV, că suntem departe de o relaxare a măsurilor de izolare și că România a început producția de echipamente sanitare.

Ludovic Orban

"Președintele împreună cu Guvernul analizează situația. Președintele a prelungit starea de urgență, urmărim evoluția și pregătim revenirea la normalitate.

Revenirea depinde de români, dacă respectă regulile. Estimările sunt pentru 1 mai. După ce trecem probabil de această dată se vor diminua cazurile. Ne dorim să se petreacă cât mai repede.

Simt că există o relaxare, dar nu trebuie să fie așa. Suntem de câteva zile pe un platou, nu sunt nici creștere, nici în scădere. Suntem departe de a ne relaxa. Îi rog pe români să mai reziste, să respecte tot ce am spus. Deplasarea să se facă doar pentru situațile din ordonanțele militare.

Acționăm pe două direcții. Cred că am depoășit momentul de criză a materialelor. Au intrat prin Unifarm sau ONAC multe materiale și echipamente sanitare.

Măștile pentru populație, pe lângă importuri, suntem angrenați într-un proces de susținere a producătorilor români care vor să facă aceste echipamente și substanțe. Deja se produc în România măști, combinezoane și substanțe. Numărul producătorilor va crește.

Când vom avea cantități suficiente, vom da și la persoanele vulnerabile", a declarat Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu ma rog in fiecare zi sa mori Orbane, si tu si Iohannis.
2
0
vai, ce urlau cretinii acum ceva luni, PNL PNL, acum o sugem cu totii pt ca asta stie sa faca PNLsi PSD, sa dea m2ie la romani, idiotilor, de ce votami ma cu astia care au vandut ROmania la fier vechi? tradatorilor ce suntem, va vaitati cu viata nasoala dar sunteti niste imbecili cand votati
4
1
Nesimtituloe, ne ceri rabdare? Adica rabdare cu voi? Cand trebuia sa va ocupati de ceea ce ameninta intreaga lume, voi si Stapanul vostru din Deal va ocupati doar de alegeri anticipate. De aceea suntem acum aici. Veti plati pentru asta, javrelor! Nu vom uita umilintele la care ne-ati supus...
10
0
Muius fara numar animalule
6
0
Sa vezi ce voturi o sa ai la alegeri cu pnl ul tau. Sa vezi ce iti vor trece romanii placuta suedeza prin mufa.
11
0
...mai dati bani la medici sa si faca treaba pentru care iau deja o gramada de bani..
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016