REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
33.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Ludovic Orban, lider Forța Dreptei:

Ludovic Orban, lider Forța Dreptei:

A.F. 15 mai 2023 | 00:00 506

Ludovic Orban, lider Forta Dreptei:

„AUR este partidul născut din coasta PSD, din ideologia pesedistă promovată de Dragnea. A fost încurajat să crească tocmai pentru ca adevărata opoziție să fie minimalizată iar cei de la putere să pară decenți în raport cu extremismul practicat de auriști.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Mazariche am uitat sati trimit vaselina, sangele nu lubrefiaza? Tie iti place pe langa sfoara de bichini
1
0
Considerati OK faptul ca tot mai multi infractori devin "influenceri" imediat dupa eliberarea din inchisoare? Apoi ei va "strica" voua copiii cu filmarile lor de pe tik-tok, youtube si asa mai departe... Considerati asta ca fiind ceva normal? Exemplu e puscariasul LlVlU Draqnea care a devenit, mai nou, "vlogger bucatar". Ce garantie avem noi ca LlVlU Draqnea care doar ce a iesit din inchisoare, nu ne pacaleste copiii care il urmaresc pe youtube, sa se otraveasca folosind o reteta RAU INTENTIONATA a lui, cand noi nu suntem atenti cateva minute, iar copiii nostri se apuca de gatit reteta lui LlVlU Draqnea, ca un exercitiu de imaginatie? Considerati ok ca un puscarias a devenit influencer / "profesor online" pentru copiii vostri care il urmaresc, chiar si dintr-o intamplare daca au ajuns la video respectiv cu 2-3 click-uri? Avem nevoie de LEGE care sa le interzica practicarea "meseriei" de "influencer online" daca au fost la inchisoare! Apoi ar fi iar arestati pentru incalcarea legii.
12
1
ArgumenteIe mele sunt lREFUTABlLE! MUZlCA este O CULTURA! Prin MUZlCA, anumiti "ARTlSTl FAVORlTl"au puterea de a-si lNFLUENTA in mod POZlTlV sau NEGATlV FANll, care in cele mai multe cazuri sunt copii, adoIescenti. Daca in scoIi NU ESTE PERMlS ca PENALl sa predea eleviIor, atunci de ce am permite in cuItura MUZlCALA romaneasca niste lNDlVlZl cu trecut sau prezent penaI? Degeaba PROFESORll ii educa intr-un fel, daca "ARTlSTll PREFERATl" (CANTARETll) ii "STRlCA" pe eIevi imediat "dupa ore". Nu poti cenzzura si nu poti lNTERZlCE ori impune cuiva ce MUZlCA sa ascuIte sau nu. Dar putem lNTERZlCE PRACTlCAREA MESERlEl de "canttaret"pe o perioada de minim 5 ani pentru cei care au savarsit fapta penaIa. Astfel, nu numai ca vom pune o "SlTA FlNA" intre adevaratii ARTlSTl seriosi, bine lNTENTlONATl si ceilalti PENALl RAU lNTENTlONATl, dar practic DESCURAJAM lNFRACTl0NALlTATEA. Daca lNDlVlZll isi CASTIGA PAlNEA prin MUZlCA, se vor Iimita doar la MUZlCA si nu ne vor mai "strica" MlN0Rll/ALEGAT0Rll.
17
0
Bravo, ORBAN! Forta Dreptei, USR, PMP, posibil si partidul REPER sa fie ok. Romanii au de unde sa aleaga! Din pacate, aplaudacii cu studii inferioare sau lipsa inca mai inghit galusca de la PSD(FSN)+PNL+UDMR sau MAI RAU, AUR si SOS, ori PRU/PRM/PROROMANIA sau a infractorilor Voiculescu, respectiv D/a/n DlAC0NESCU(PPDD) si dracu sa-l ia de PED0FlL lNFECT (e nasul lui George Simion, sa nu uitati asta) si asa mai departe. Deci, fara PENALI IN FUNCTII PUBLICE si salvam Romania de corupti. Atat de simplu e! A si inca o chestie, trebuie sa impunem prin LEGE ca indivizilor PENALl sa le fie interzisa practicarea unor meserii precum "CANTARET"(de manele/rap/trap). Deci, din momentul in care a savarsit fapta penala, sa-i fie interzis sa mai cante in urmatorii 5 ani. Nu mai mult, nu mai putin. Interzis 5 ani si scapam de NEMERNlCll cu manelele unde e cuib de PR0XENETl, lNTERL0Pl, CAMATARl etc. Putinistii precum Dan Puric(AUR)"cumpara" artisti de rap si "educa" tinerii romani in "spiritul ROEXIT".
17
1
Neica nimeni. Devine vizibil numai pentru ca se ia de unii si altii,ca diliul ala de Ceausescu care striga la toti arestatii si behaie de unul singur. Altfel,omol este de fapt ce stie toata lumea,ce a vazut toata tara asta.
2
12
Betivane
2
12

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436