REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ludovic Orban, primul discurs ca premier al României: „Suntem pregătiți să începem în forță“

Ludovic Orban, primul discurs ca premier al României: „Suntem pregătiți să începem în forță“

Replica API 5 noiembrie 2019 | 01:32 415

Ludovic Orban

Ludovic Orban este, oficial, noul premier al României! În primul său discurs, Orban a precizat că, după ce va depune jurământul la Palatul Cotroceni, va fi convocată o primă ședință de guvern.

”România are guvern. România are un guvern legitim care a obținut votul de încredere al Parlamentului, în ciuda boicotului rușinos al făcut de două partide, fapt fără precedent în democrația de 30 de ani a României. Le mulțumesc partenerilor noștri care au fost alături de noi la moțiunea de cenzură și parlamentarilor care au luat decizia, în ciuda boicotului PSD și Pro România, care au pus pe primul loc binele României să fie prezenți și să voteze învestirea Guvernului.

Suntem pregătiți să începem în forță, vom merge la învestire, vom avea o ședință informală, vom avea un plan de instalare pe fiecare minister. Vom stabili toate deciziile care trebuie luate să fie pregătire pentru ședința de Guvern.”, a declarat Ludovic Orban.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa faca ce a facut si cand a fost ministrul transporturilor
0
1
Multa muie in forta pentru Orban si onanistul Giosu. Muistul de serviciu.
1
1
daca esti asa hotarat , vino ma in fata primariei sa discutam ! vino cu baba ta ca sa vezi ce zice cand ma vede . Vino sa discutam , sa vedem de ce ramnesti tu la pensia mea , de ce esti ofticat pe pensiile care le meritam .
3
2
Ne bucuram. Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
2
5
Ajustati salariile pentru ca ce a facut pzd-eii ne-au bagat in saracie pe noi astia care muncim de ne ia drakul si alimentamm bugetul in care ei si-au bagat ratul scarbos si-l mananca ca porcii! E mare diferenta intre salariul mediu la bugetarii si la privat! Aproape dublu. Si lucrurile stau tocmai pe dos! Cel care munceste si alimenteaza bugetul ar trebui sa castige mai mult decat un bugetar de stat! Logic si limpede ca lumina zilei.
1
3
Acum sa vezi ce muie o sa-si ia romanasii!
11
1
Wow! Bravo! Felicitari! Am scapat de veorica, de plumbuita, de olguta peremista, madam firea antenista, mahalagioaica, .... mitraliera, cuc, andrusca, tanti cati,....etc. Va felicit d-le Orban, mult succes!
9
12
... nationalitatilor conlocuitoare din Romania !
14
5
Radu Mazare ministru de interne
10
5
Elena Udrea ministru justitiei.
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510