REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.6° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
25.6° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Lui Felix Stroe i-a ieșit și de data asta! Rămâne șef peste PSD-iști încă patru ani! Video

Lui Felix Stroe i-a ieșit și de data asta! Rămâne șef peste PSD-iști încă patru ani! Video

Mirela PASCAL Emilia BABU Mariana MURAT Deria ISLEAM 23 iulie 2024 | 00:00 4882

Social democrații din județul Constanța și-au dat întâlnire luni, 22 iulie, la Centru de Afaceri de la Năvodari, acolo unde au loc alegerile pentru funcțiile de conducere din Organizația Județeană a PSD Constanța. Până astăzi, se știa că unicul candidat este Felix Stroe, președintele PSD Constanța în funcție, însă în cursul zilei de luni, 22 iulie, și-a anunțat candidatura și deputatul Lucian Lungoci. Precizăm că alegerile se desfășoară cu ușile închise pentru prima dată în istoria postdecembristă a PSD. Stroe este noul și vechiul președinte al Organizației PSD Constanța, câștigând alegerile cu 351 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Lucian Lungoci, a avut 74 de voturi, patru voturi fiind nule.

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! VideoFelix Stroe și Lucian Lungoci

Update: Din totalul delegațiilor, au votat 428 de persoane din care 424 voturi valabile și 4 nule. Rezultatele numărării pentru cei doi candidați înscriși pentru funcția de președinte a PSD se prezintă astfel: Stroe a avut 351 de voturi iar Lungoci 74, patru voturi fiind nule.

Video:

Rezultatele votului

Votul pentru președinte a fost dat în cabina de vot

„Dragi colegi, stimați ziariști, sper că sunt în asentimentul dumneavoastră să spun răspicat că a fost o conferință județeană corectă. Toți cei care au îndeplinit condițiile minimale și-au depus candidaturile. Mă bucur că delegații prezenți la conferință au fost de acord ca și domnul Lungoci să poată candida, deși nu a avut recomandare din partea organizației PSD pe motiv că nu a cerut-o. Vreau totuși să prezentăm corect lucrurile. Nu a fost refuzat să primească recomandare, nu a cerut-o, dar în unanimitate delegații au fost de acord să candideze și mă bucur că a fost o competiție, că democrația a fost prezentă și că o respectăm. Mi-aș dori ca de azi înainte să terminăm cu puciurile. Este o hotărâre a unei conferințe județene. Votul pentru președinte a fost dat în cabina de vot. A fost în favoarea democrației și îi rog pe toți cei care 5 ani de zile au întreținut în organizare instabilitate, au anunțat periodic, lunar ca urmează decapitarea conducerii județene. Azi s-a votat democratic. Trebuie să înțelegem că asemenea manifestări exercitate cu o consecvență demnă de o cauză mai bună au subminat forța organizației județene, nu au întărit-o. Asemenea manifestări de denigrare nu vor mai fi tolerate. Avem un an cu încă două competiții electorale foarte dificile, alegerile prezidențiale și parlamentare. Scopul nostru va fi să câștigăm cât mai multe voturi, nu să ne atacăm colegii de organizație. Promit că îmi voi face datoria cu demnitate, ca un bun coleg, ca un lider ales democratic și că în această familie își găsește loc orice membru care își iubește și respectă familia”, a transmis Felix Stroe.

Video:

.

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! VideoFelix Stroe și Lucian Lungoci

Le mulțumesc pentru răbdare tuturor. Cert este că după mai bine de 20 de ani organizația PSD are 2 candidați la funcția de președinte. Nu a murit nimeni, a fost o conferință frumoasă. Le mulțumesc tuturor celor care au participat, în egală măsură și celor care m-au votat și celor care l-au votat pe domnul Stroe pentru că aici nu a fost o competiție între două partide care se dușmănesc. Cred că și următoarele conferințe vor avea calea deschisă către candidaturi multiple. Așa cum am spus-o și în tipul conferinței, organizația PSD trebuie să iasă mai întărită ca oricând. Ori este democrație, ori este puci. Candidatura respectă statutul social democrat. Avem de dus în perioada următoare două bătălii foarte importante, alegerile prezindențiale și parlamentare. E nevoie de mobilizare maximă pentru a reuși ca România să aibă un președinte social democrat. Toți au văzut ce s a întâmplat în cele 4 mandate de președinți de dreapta, 2 Băsescu și 2 Iohannis. Trebuie să punem umărul ca iarna aceasta PSD Constanța să depășească rezultatele obținute până acum”, a declarat Lucian Lungoci, după pierderea alegerilor.

Video:

Marcel Ciolacu a dat unde verde celor câteva organizații județene unde nu au fost organizate alegeri să-și facă curățenie și să pună la punct toate detaliile în vederea alegerii noii conduceri, până pe 12 august, cel târziu, având în vedere că, pe 24 august, are loc congresul PSD, iar premierul Marcel Ciolacu a declarat că va candida pentru un nou mandat la şefia partidului.

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! Videoconferință PSD

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! VideoFelix Stroe

Așa se face că PSD Constanța își va desemna luni, 22 iulie, începând cu ora 17.30,  conducerea județeană, eveniment la care vor fi prezenți și personalități social democrate de la București, posibil și premierul Marcel Ciolacu.

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! VideoHristu Uzun, Cristian Cârjaliu

Precizăm că evenimentul se desfășoară departe de ochii vigilenți ai presei, jurnaliștii fiind informați că au voie în sală timp de 5 minute, iar „masa și dansul“, la final.

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! VideoDaniel Georgescu, Ion Dumitrache

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! Videoconferință PSD

Cine și ce are de ascuns și unde s-a mai pomenit ca la un congres de alegere a forumului de conducere al unui partid să nu aibă acces presa? Oare cine va valida alegerile, în aceste condiții?

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! Videoconferință PSD

Video:

O persoană din exterior a pătruns în sală și a perturbat ședința, reproșându-i lui Felix Stroe că partidul „a distrus țara.“

Video 2:

.

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! Video Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța

„În urmă cu 10 zile, a avut loc ședința Consiliului Politic Național, prezidată de domnul președinte Ciolacu, care a convocat congresul partidului și a hotărât ca în toate organizațiile județene - 41 de județe - și cele 6 de sector, să se desfășoare, în perioada premergătoare lucrărilor Congresului, conferințe județene. O parte dintre organizațiile județene au avut alegeri interne și atunci aceste organizații vor avea ca punct la ordinea de zi stabilirea delegațiilor pentru Congresul PSD, iar cele aproximativ 17 județe și sectoare care nu au făcut alegeri interne, le vor face și pe acestea, respectiv alegerea Birourilor Permanente Județene și vor stabili, de asemenea, în continuare, ca punct la ordinea de zi, a delegațiilor pentru Congres“, a declarat Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța.

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! VideoLucian Lungoci, Felix Stroe

„Noi ne propusesem să desfășurăm această conferință județeană la sfârșitul anului 2024, în luna decembrie, după alegerile prezidențiale și cele parlamentare, însă Consiliul Politic Național a luat această decizie și de aceea am purces la realizarea acestei conferințe județene de dare de seamă și alegeri“, a adăugat Felix Stroe.

„În conformitate cu prevederile Statutului PSD, s-a făcut un regulament de depunere a candidaturilor pentru funcțiile de președinte, primvicepreșendite, secretar executiv, vicepreședinte, procedură care a stabilit o perioadă de 8 zile în care toți cei care îndeplinesc condițiile statutare și își doresc, să își depună candidaturile pentru funcții în Biroul Permanent Județean. Condițiile au fost extrem de simple, cel care dorește să candideze într-o funcție în Biroul Permanent Județean, trebuie să fie membru PSD și să aibă recomandarea organizației din care face parte, colegii lui, alături de care a muncit, să îl recomande pentru funcție în Biroul Permanent Județean“, a concluzionat Stroe.

Video 3:

 

După aceste declarații ale lui Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, jurnaliștii au fost scoși din sală.

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! Video

Update:

La alegerile pentru funcțiile de conducere din Organizația Județeană a PSD Constanța sunt 478 membri PSD prezenți la vot.

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! Video

Procesul de votare este în plină desfășurare.

Lui Felix Stroe i-a iesit si de data asta! Ramane sef peste PSD-isti inca patru ani! Video

Update:

Membrii PSD, prezenți la votare, îl felicită pe actualul președinte al Organizației Județene Constanța, Felix Stroe, deși numărătoarea voturilor va mai dura încă jumătate de oră.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E clar tovarăși, nu vi se mai școală. Asta e tot ce puteti!
4
0
Ești cel mai tare boss, Al Pacino e invidios pe matale.
0
3
La vremuri noi... TOT NOI!
7
1
În poză apare cam fericit rivalu'.I a băgat mințile în cap tartorul.Plus ca l lăsa fără apă la robinet dacă mișca în front.
1
1
hai lucica acum valea ca ai pierdut .
2
3
Va rog nu ma mai mascariti ca va spun lui nea Ion si va cearta
5
2
Toti care il votati pe Dl. Stroe Felix va astept la camera 208 de la Hotel Zodiac sa va premiez. Pup
12
2
TOATE JIGOODIILE CONSTANTENE.PLEVUURILE SOCIETATII,SUSTINUTI DE O GLOATA DE ANALFAABETI,MISOOGINI,FARIISEI. CUM DOAMNE FERESTE VA MAI ANGHITE DUMNEZEU. ATATA LUME FALSA NU AM MAI VAZUT AN VIATA MEA. RUSINE,AN CE HAL DE DEGRADARE MORALA SI INTELECTUALA S A AJUNS.
13
3
Și când se anunță câștigătorul?
5
2
TOATE JIGOODIILE CONSTANTENE.PLEVUURILE SOCIETATII,SUSTINUTI DE O GLOATA DE ANALFAABETI,MISOOGINI,FARIISEI. CUM DOAMNE FERESTE VA MAI ANGHITE DUMNEZEU. ATATA LUME FALSA NU AM MAI VAZUT AN VIATA MEA. RUSINE,AN CE HAL DE DEGRADARE MORALA SI INTELECTUALA S A AJUNS.
13
3
PSD = Cancerul Romaniei
17
5
Vai ce este în satul lui Cirjaliu! Mai e puțin.
14
1
Bravo Lucian pentru curaj! Nu vă lăsați manipulați de propaganda grosolană a actualei conduceri!
16
4
Numai jeguri în partidul asta. Iar Stroe un criminal securist j***s porc umflat fomist împreună cu Dumitrache .. toți m********i băgați în PSD
25
2
CAND SCAPA CERNAVODA DE NICOLAE EMILIAN.DIN CAUZA ACESTUI INDIVID CERNAVODA NU ARE PRIMAR PESEDE...NU PUTEM SA NE UNIM CU UN HOT.
11
4
Psd ...partid fără barbati. Numai zdrente de caractere. Cta, trezeste-te!
21
2
OARE CAND VOM SCAPA DE ACEST INDIVID...FELIX STROE ??? ACEST PERSONAJ NOTORIU ESTE CIUMA...PESEDEEEEEE...
24
1
CAND PUTEM VOTA EXCLUDEREA LUI RASAUTEANU ? EU SI ALTI COLEGI NU MAI VREM SA NE AFISAM/ASOCIEM CU EL. ESTE UN OM F. PERICULOS CARE VORBESTE URAT CU SI DESPRE TOTI COLEGII/FOSTII COLEGI !! RUSINE. MEMBRII PSD STIU DESPRE CE VORBESC
23
1
Mergem direct spre dictatura, arunci sa vezi ca primii cad cei din jur de la putere. O sa fie groasa, pregatiti-va de armata , lupte de strada etc
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699