REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Lui Gigi Chiru încă îi face cu ochiul Primăria Constanța

Lui Gigi Chiru încă îi face cu ochiul Primăria Constanța

Virgil STOIAN 28 septembrie 2023 | 00:00 2063

Planurile PSD-ului par a se duce de râpă, la Eforie. Dacă acum câteva luni Gigi Chiru nu ar fi spus nu unei candidaturi la Primăria din Eforie din partea PSD, iată că apropiata fuziune dintre ALDE și PNL pare a da peste cap acest plan. Contactat de reporterii Replica, Gigi Chiru a declarat că va reveni în politică ba chiar va candida, însă nu știe încă pentru ce post sau în ce oraș, putând chiar fi un candidat surpriză la Primăria Constanța. O să vedem ce se va întâmpla!

Lui Gigi Chiru inca ii face cu ochiul Primaria ConstantaGigi Chiru

Gigi Chiru încă nu s-a hotărât încă unde va candida însă e hotărât să se întoarcă în peisajul politic dobrogean: „Nu voiam neapărat să candidez la Primăria Eforie sau dacă vreau să candidez e o decizie pe care nu am luat-o deocamdată. Acum vorbim despre un proces de fuziune între ALDE, al cărui președinte sunt și PNL care e o procedură de armonizare, negociere. Fuziunea e prin absorbție, ALDE se va descărca în PNL și termenii fuziunii sunt obiectul negocierilor celor două structuri de la București.

Chiru: Nu exclud o candidatură la Primăria Constanța

Cu toate că iubește politica, Gigi Chiru nu ar pleca niciodată din mediul de afaceri: „Nu e misiunea vieții mele să candidez într-un loc sau altul, cum nu e misiunea mea neapărat să fac politică. Mai degrabă nu aș pleca din mediul de afaceri. Toate celelalte schimbări sunt posibile. Am comunicare cu liderii tuturor partidelor pe care îi cunosc, din generația mea și am o comunicare civilizată cu oricare dintre aceștia. În privința proiectelor politice, nu am discutat încă cu nimeni nici un scenariu de implicare a mea în politică. Tot ce pot să confirm e că voi reveni în politică. Am să văd pe ce nivel, ce va presupune acest aspect. Nu exclud nici o variantă, nici chiar candidatura la Primăria Constanța. Intenția mea e să mă întorc în politică, în zona administrației și sper ca de data  aceasta lucrurile să se petreacă altfel pentru mine.”

Lui Gigi Chiru inca ii face cu ochiul Primaria Constanta

În privința fuziunii cu PNL, politicianul crede că aceasta se va face până la finalul lunii octombrie: „PNL-ul este un partid pentru care eu am muncit foarte mult. PNL-ul pentru mine înseamnă foarte mult, PD-ul, PDL-ul s-a înființat cu mine președinte, la Constanța. Am avut o activitate îndelungată la acea vreme. Am o relație extrem de civilizată cu primarul din Eforie, nu spun că suntem prieteni, dar ne înțelegem. În calitate de președinte ALDE am misiunea să închei această fuziune, care cred că se va încheia până la sfârșitul lunii octombrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are șanse, este foarte bine pregătit, a făcut Dreptul la Spiru'
3
1
Chiru , vino mă și candidează la primăria Constanța , după Făgădău și Chițac merge și Chiru , Constănțenii se pricep la alegerii așa că ai toate șansele să câștigi anul viitor funcția de Primar al Municipiului Constanța , știi la ce să exersezi tu până începe campania electorală de anul viitor pt a câștiga la sigur ? La pachete sociale , un pui , un kg de orez , un litru de ulei un pelerinaj două la câteva mănăstiri și multe promisiuni , promisiuni electorale frumoase care să convingă alegatorul constănțean avizat , și iată , noi te vom vota fără nicio problemă , Constanța are nevoie de un om ca tine în fruntea urbei .
5
0
Asa este saracul....le a rezolvat pe toate la EFORIE SUD. A aranjat si Cazinoul care l a lasat in voia sortii...c u cladirea din statia fosta Peco ce are de gand sa faca? era magazin de materiale de constructii util pentru toata lumea...a ramas parloaga. In eforie nord sunt atatea locatii pentru aprovizionarea populatiei si pe timp de iarna, in Eforie sud bate vantul. Cand va aparea un PENNY SAU L D L si in Eforie sud....si cate sunt de facut ....un sat uitat de cei care au obtinut voturile si au uitat!sa vedem la anul se desteapta lumea?
1
1
Reveniti cu iorga la circulatie in ambele sensuri. Nu mai poti face stanga pe lapusneanu, e linie continua. Nu mai e nici sens giratoriu. Ajuta si spitalul, ajuta si militia din capat. Haide
1
1
Sincer, nu ii dau nici o sansa nici la Eforie, nici la Cta, la Eforie va iesi din nou Serban insa va pierde mult la consiliu, adica nu va mai scoate 10 consilieri niciodata, asta datorita arogantei lui, minte foarte mult si lumea il va taxa.Plus ca nu face nimic sa grabeasca pe cei ce ai spart eforia, eu inteleg ca va asfalta ceva strazi, dar nu toate. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa misti nimic impotriva celor ce sparg. Politia locala sa le mai dea cate o amenda celor care nici macar nu se sinchisesc sa semnalizeze acolo unde lucreaza. Numaratoarea inversa a inceput pt actuala administratie si ce omul percepe prezentul. Deci, atentie Serbane, oamenii vor vota pe oricine, te va taxa sa scape de tine daca ignori toate astea. La vara fă ceva si scapa de tiganii care vin sa faca comert in ograda ta, nu te-ai saturat de reclamatii ca dorm in dube si in rulote puse pe domeniul public ? Se urineaza pe unde apuca , etc Treaba ta, dar oamenii te vor taxa. Si nu uita, nimeni nu e pe veci
1
2
"Eu nu iti fac cu ochiul doar iti arat ochiul maro ,sa il pupi !Du-te baga un vals pe dig si un Moet de la zona libera sau un Pommery daca te apasa foamea, si in caz ca vrei pe la mine sa iti faci bani de La Grand Damme ,s-a inchis ca iti place valsul pe dig,esti dansator si dansatorii ai vazut ce fac in ziua de azi,razboaie.Potoleste-te si stai acasa ca in Plandemic ,salveaza vieti!"
2
0
Brinzarul asta nu trebuia sa fie la puscarie ?
9
1
Phahahahahaha. Du-te bă Chirule și culcă-te sau ia masa pe dig la Eforie și lasă-ne în pace
9
1
stai linistit, ca nu te alege nimeni, neam saturat de voi
13
3
Doar ca e ochiul maro
10
1
Lasa ma politica,esti zero barat,du-te la Movilita si vezi-ti de rosii! Cand ai infiintat tu PD la Cta? Te-au pedelizat aia de la Eforie,te-au facut om si tu nu ai facut nimic pentru oras!
12
2
A ajuns si Chiru pe drojdie…vrea sa adune economii pentru familie…pentru ala micu’…
13
1
Chirule las-o jos că măcăne. Ai că ajungi tu primar, când o să ajung eu Papă la Vatican !
14
2
tiganul hot lipsea!
14
2
Clar, specimenele astea traiesc intr-un univers paralel. Sfidarea asta infecta ii face sa nu-si dea seama cat sunt de p******i. Nu ar fi mai bine sa fiti presedinte, domnule Chiru? De ce sa va mai incurcati cu primarii sau alte prostii? Chiru presedinte! Clar! Va rugam sa candidati! #nu se poate fara Chiru. Dispari, jeg fomist! Crezi ca daca ai disparut o perioada, lucrurile s-au sters? Penal infect. Ai ramas la fel de hamesit dupa furt.
15
2
As-cuN-de-te.Esti execrabila chiar scabros.
12
1
As-cu-de-te
7
1
Bai m***e p***t si fudul stai in coliba ta.
10
1
A intrat in aur la Eforie de cateva luni
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510